Ατομικό ρεκόρ ο Δημητράκης στο μίτινγκ της Γερμανίας

  • Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 14 Ιουν. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Ανδρέας Δημητράκης του Πανναξιακού σημείωσε ακόμη ένα ατομικό ρεκόρ κατά τη διάρκεια του μίτινγκ που έγινε στο Ρέλινγκεν της Γερμανίας.

Ο Αθλητής του Πανναξιακού έτρεξε τα 3.000 μέτρα σε 7:57.12 στην πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα οκτώ λεπτά. Βέβαια ο Δημητράκης πήγαινε στους αγώνες της Γερμανίας με καλή ψυχολογία αφού η προετοιμασία του είχε κλείσει με πολύ καλούς… οιωνούς.  Ο αθλητές είχε ως ατομικό ρεκόρ 8:16.63 στον ανοικτό στίβο και 8:09.80 στον κλειστό. Όπου και το ρεκόρ αυτό το σημείωσε κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα.

 

 

Πρώτος στη σφαίρα ο Ναουμένκο της Μυκόνου

Ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο του Α.Ο. Μυκόνου συμμετείχε στους αγώνες στίβου «Παπαναστάσεια 2019» και μάλιστα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά την πρώτη θέση και το νέο ατομικό ρεκόρ που σημείωσε με 16.19, στη σφαιροβολία.

Ο αθλητής της Μυκόνου έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού κατά τη διάρκεια των αγώνων έδειξε μεγάλη σταθερότητα στις βολές κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει τον προπονητή του Γιώργο Αντωνίου να χαρεί και να το δείχνει σε κάθε προσπάθεια του Ναουμένκο.

Τέλος θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο νεαρός αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου πήρε μέρος στους αγώνες και της Νάξου «Νάξος 2019» όπου και δοκίμασε τις δυνάμεις του στον δίσκο.