Ο Ναξιακός θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

Με 3 αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Ναξιακος ΓΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στη Χαλκίδα 13-14Ιουλιου και με ένα αθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 Στα Τρίκαλα στις 4-5 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα ο Σαραλιώτης Σωκράτης θα αγωνιστεί στο άλμα σε μήκος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18. Στους αγώνες αυτούς ο ναξιώτης αθλητής θέλει μία ακόμη καλή εμφάνιση καθώς ήδη έχει πετύχει αρκετά μεγάλα άλματα. Στόχος στου Σαραλιώτη είναι η επίτευξη ενός ακόμη ατομικού ρεκόρ.  

Ο Ορέστης Τζίνας θα αγωνιστεί σε ένα αγώνισμα διαφορετικό και όχι τόσο γνώριμο για το νόμο μας στο σύνθετο του εξαθλου όπου σε 2 μέρες θα αγωνιστείς στα 100 μέτρα μετ εμποδίων,  στο μήκος, τη σφαίρα, το άλμα σε ύψος, τον ακοντισμό και το 1000αρι.

Ο Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος πραγματοποιώντας μια συντηρητική κούρσα στους αγώνες στη Νάξο κατάφερε να πραγματοποιήσει 9.78 στα 80 μ και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις Πανελλήνιος χαρίζοντας του ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Τέλος ο Βενιαμίν της παρέας Τάκος Μιχάλης ο οποίος θα αγωνιστεί στα 150 μέτρα. Να σημειωθεί ότι ο 13χρονος αθλητής θα αγωνιστεί με αθλητές 2 χρονιά μεγαλύτερους του κι ο αγώνας αυτός αποτελεί… πρόκληση για τον ίδιο.

Η διοίκηση του Ναξιακού με ανακοίνωσή της εύχεται στους αθλητής καλή επιτυχία στους αγώνες, να τους ευχαριστηθούν, αλλά και να τους έρθουν όλα όπως επιθυμούν. 

Ετικέτες: