Ολοκληρώθηκε παρά τους δυνατούς ανέμους το 2ο Syros Aquathlon 2019

Με κόντρα τον… καιρό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Syros Aquathlon 2019 παρά τους δυνατούς ανέμους και τις δυσκολίες από την ημέρα εκκίνησης της διοργάνωσης. Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου έχοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμο Σύρου Ερμούπολης, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, αλλά και του Συλλόγου ΑΠΣ Δρομείς Σύρου, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε ώστε να πετύχει η διοργάνωση κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά το απαγορευτικό απόπλου που υπήρχε οι αθλητές κατάφεραν να φτάσουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τα ξημερώματα της Κυριακής και να δηλώσουν… παρών στην διοργάνωση.

Τώρα, οι διοργανωτές προχώρησαν σε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων όπως ήταν φυσικό, αφού δεν τους έβγαινε το πρόγραμμα. Να σημειώσουμε πως ο αγώνας “Open Water Swimminng(14+) 2500m.” αναβλήθηκε. Ενώ κανονικά πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, “Syros Aquathlon (16+)”, “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon (16+)”,  “Open Water Swimming (14+) 1000m” , το “Kids Aquathlon”, αλλά και το “Special Olympics” για αθλητές με ιδιαιτερότητες, όπου μάλιστα η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη.

 

Τέλος η διοργάνωση άνοιξε την αυλαία της ουσιαστικά με τον βραδινό αγώνα κολύμβησης την Παρασκευή στο λιμάνι της Ερμούπολης. Αρκετοί Συριανοί αλλά και επισκέπτες του νησιού βρέθηκαν πέριξ του λιμανιού ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα κολύμβησης. Τα Φώτα γύρο από λιμάνι, αλλά και οι κολυμβητές δημιούργησαν ένα πανέμορφο σκηνικό το βράδυ της Παρασκευή. Οι αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μάλιστα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός για την πρώτη θέση.

Ετικέτες: