Στο 15ο Motor Festival Ερρίκος Βουτσίνος και Ειρήνη Ξαγοράρη

Έγραψε ιστορία η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Μετά το άκρως φαντασμαγορικό 14ο Motor Festival του περασμένου Μαΐου, η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επέστρεψε στο ξανά στο ΟΑΚΑ. Ένα τριήμερο γεμάτο… ενέργεια καθώς, η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης επέστρεψε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όσοι αποφάσισαν να πάνε στο Μαρούσι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία σειρά νέων μοναδικών shows και extreme stunt shows, μόνο που αυτή τη φορά το 15ο Motor Festival «Fear Not» έγραψε ιστορία.

Η Σύρος δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, καθώς στο 15ο Motor Festival βρέθηκαν ο Ερρίκος Βουτσίνος και η Ειρήνη Ξαγοράρη. Οι δύο αθλητές από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων δέχθηκαν την… πρόσκληση σε ένα από τα πιο δυνατά περίπτερα της Διοργάνωσης και ήταν αδύνατο να αρνηθούν. Βουτσίνος και Ξαγοράρη δέχθηκαν την πρόσκληση από τον Μιχάλη Παπαδημητρόπουλο RS200 motor oil, όπου στο περίπτερο υπήρχαν γνωστά ονόματα του Πανελλήνιου Μηχανοκίνητου  αθλητισμού. Το Festival ήταν όπως αναφέρουμε παραπάνω μία τριήμερη γιορτή όπου κατά τη διάρκεια του έγιναν παρουσιάσεις και επιδείξεις από γνωστούς αθλητές. Η παρουσία σαν γυναικεία συμμετοχή της Ειρήνης Ξαγοράρης σε αγώνες Dragster έκλεψε για άλλη μία φορά τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Στη συνέχεια ο Ερρίκος Βουτσίνος ως αγωνιζόμενος σε αγώνες Πανελλήνιου Motocross, Dragster, έδειξε για μία ακόμη φορά τις ικανότητές του και την πολύ καλή του κατάρτιση.

Ο αθλητής από την Σύρο κατά τη διάρκεια του τριημέρου είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα μηχανάκι ιδιοκατασκευής με αλουμίνιο το οποίο είναι το μοναδικό στο είδος του. Από την πλευρά του ο αθλητής θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα Μπρατάκος για την τιμή που του έκαναν να οδηγήσει το ιδιοκατασκευής αλουμίνιο μηχανάκι μοναδικό στην Ελλάδα στην κατηγορία mini pro, όπου και το παρουσίασαν στην Αρένα του Motor Festival.

Τέλος, Βουτσίνος και Ξαγοράρης θέλησαν να ευχαριστήσουν τόσο τον Κώστα Γαβιώτης όσο και τις Ναυτιλιακές εταιρίες για την στήριξή τους και τη μεταφορά τους. Όπως επίσης τον Στέφανο Μπερτάκη που για ακόμη μια φορά ήταν κοντά τους, αλλά και τον Μιχάλη Παπαδημητρόπουλο για την πρόσκληση συμμετοχής.  

Ετικέτες: