Ο Ιέραξ Μήλου με ανακοίνωσή του συγχαίρει τη νέα διοίκηση του ΠΑΣ Τήνου

  • Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 - 06:23

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Ιέραξ Μήλου με επίσημη ανακοίνωσή της συνεχάρη τον ΠΑΣ Τήνου και για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  Ταυτόχρονα η διοίκηση της ομάδας της Μήλου τονίζει πως μετά τη πανδημία είναι μία καλή ευκαιρία άπαντες να αναθεωρήσουν τις συνήθειές τους και ιδιαίτερα στο αθλητικό κομμάτι και να υπάρχει συνεργασία για το καλό όλων.

 

Η ανακοίνωση του ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ 1960

Ο Πρόεδρος  Αρης Μ.Δεληβασιλείου και το Δ.Σ του ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ 1960 θα θέλαμε να συγχαρούμε  την Νέα Διοίκηση του ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ  και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι Νέες  συνθήκες που έχουν προκύψει μετά την Εκδήλωση της Πανδημίας COVID 19, ίσως είναι μια  καλή ευκαιρία για όλες τις Κυκλαδίτικες ομάδες να αναθεωρήσουμε  συνήθειες και  πρακτικές άλλων ετών και να συνεργαστούμε για το καλό του Κυκλαδίτικου Αθλητισμού και την επαναφορά μιας ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αθλητικές Δραστηριότητες μας .

Ειδικά για τα Νησιά μας ΤΗΝΟΣ και Μήλος που αν και βρισκόμαστε σε απόσταση, οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ συγκυρίες αλλά και οι πρόσφατες παραβατικές καταστάσεις  κατά του ΤΗΝΙΑΚΟΥ Λαού, μας ενώνουν και μας δείχνουν τον Δρόμο της αλληλεγγύης που πρέπει να έχουμε εμείς οι Κυκλαδίτες.

 

Ετικέτες: