Συνεχίζεται μέσω διαδικτύου το πρόγραμμα Erasmus+Sport

Μέσω διαδικτύου συνεχίζεται το πρόγραμμα Erasmus+Sport και με θεματική ενότητα «Η διπλή καριέρα νέων αθλητών και αθλητριών». Ακόμη παρουσιάστηκε η επεξεργασία των ερωτηματολογίων και των συνεντεύξεων της πανευρωπαϊκής έρευνας για την διπλή καριέρα των νέων αθλητών και αθλητριών, στην οποία η Ελλάδα δια μέσω της ΕΑΣ απέστειλε 121 ερωτηματολόγια, 3η μετά την Σλοβενία και την Πορτογαλία σε αριθμό συμμετεχόντων. Σε λίγο θα είναι έτοιμα και τα αποτελέσματα τα οποία θα ανακοινωθούν άμεσα.

Ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Μπορεί να είμαστε σε καραντίνα, όμως το ERASMUS+ SPORT συνεχίζεται διαδικτυακά!

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με τους εταίρους μας στο πρόγραμμα «Η διπλή καριέρα νέων αθλητών και αθλητριών». Ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν:

* παρουσιάστηκε η επεξεργασία των ερωτηματολογίων και των συνεντεύξεων της πανευρωπαϊκής έρευνας για την διπλή καριέρα των νέων αθλητών και αθλητριών, στην οποία η Ελλάδα δια μέσω της ΕΑΣ απέστειλε 121 ερωτηματολόγια, 3η μετά την Σλοβενία και την Πορτογαλία σε αριθμό συμμετεχόντων. Σε λίγο θα είναι έτοιμα και τα αποτελέσματα τα οποία θα ανακοινωθούν άμεσα.

*ε η απαραίτητα προετοιμασία για τα επόμενα στάδια, δηλαδή την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού και προγράμματος για τα MOOCs των νέων αθλητών και αθλητριών και των παρόχων κοινωνικής στήριξης (γονείς, δασκάλους, προπονητές, κ.α.)

* σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη και η επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος.