Πρωτιά για την Μαρία Κάσσου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο Πανναξιακός είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους κλασσικού αθλητισμού στις Κυκλάδες, αλλά και γενικά στην Ελλάδα. Αυτό το αποδεικνύει συνεχώς με τις επιτυχίες των αθλητών του στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού κι ανοικτού στίβου. Τελευταία μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο της Νάξου, η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 5.000 μέτρων, από την Μαρία Κάσσου. Η αθλήτρια του Πανναξιακού ταυτόχρονα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

"Η πρωταθλήτρια μας Μαρία Κάσσου ήταν η νικήτρια στα 5.000μ. με 16.22.13 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η 1η νίκη της και έπιασε το όριο για το Κάλι.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μας έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση στη σεζόν. Το συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο μάλιστα, με το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Κάλι της Κολομβίας. Η δρομέας του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με προπονητή τον Σταύρο Καρρέ, έκανε μεγάλο ατομικό και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια".