Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Σύρου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης οι Δρομείς Σύρου. Το κλίμα, όπως ήταν φυσικό, ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς υπήρχε μία συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω και της συνέχισης των εργασιών στο προπονητήριο της Βάρης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ισίδωρος Παλαμάρης αρχικά ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και άπαντες να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα βράβευσε και τον αθλητή από την Σύρο που πήρε μέρος στον αγώνα Iron man  στην Βαρκελώνη. Μάλιστα όπως τόνισε ο αθλητής του συλλόγου μέχρι να φτάσει εκεί είχε να αντιμετωπίσει και διάφορες δυσκολίες.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η γραμματέας του Συλλόγου Ελπίδα Σαγκινέτου η οποία αναφέρθηκε στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για το 2023 και 2023.

Την πίτα του συλλόγου έκοψε ο μεγαλύτερος εν ενεργεία αθλητής του Συλλόγου κ. Γιώργος Λαγογιάννης. Ο κ. Λαγογιάννης με την απίστευτη δύναμη και θέληση που δείχνει έχει κάνει άπαντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια και ταυτόχρονα να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους τους αθλητές. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο 85χρονος αθλητής αγωνίζεται έως και σήμερα καθώς τρέχει στους δρόμους της Σύρου.

Στην εκδήλωση των δρομέων Σύρου επίσης βρέθηκε τοπικοί φορείς όπου και έκοψαν από την πλευρά τους κι ένα κομμάτι από την πίτα. Όλοι από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και ταυτόχρονα να ολοκληρωθούν όσον το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται οι εργασίες στο προπονητήριο της Βάρης.

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης από την πλευρά του έκανε μία μικρή αναδρομή και εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους η Περιφέρεια αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία χώρου στίβου στην Βάρη. Ο κ. Λεονταρίτης τόνισε πως αν δεν υπάρξουν απρόοπτα το έργο στα μέσα του καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί.

Οι αθλητές του στίβου θα αποκτήσουν το δικό τους… σπίτι και θα μπορούν να προπονούνται στα αθλήματα που έχουν επιλέξει να αγωνιστούν. Ο κλασσικός αθλητισμός έχει μεγάλη παράδοση στο νησί, καθώς έχει βγάλει αθλητές που έχουν πάρει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις.