Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με 36-41 του Γ.Σ. Μυκόνου

Με το... δεξί οι παίδες του Περιστεριώνα

  • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 19 Σεπ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την ομάδα παίδων του Περιστεριώνα. Οι αθλητές της ομάδες της Τήνου επικράτησαν με 36-41 του Γ.Σ. Μυκόνου και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Οι  τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν την στήριξη του κόσμου τους και παίζονταν πιεστική άμυνα στο ξεκίνημα του ματς κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά επτά (7) πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο οι Μυκονιάτες ισορρόπησαν το ματς, όμως και πάλι το επιμέρους σκορ ήταν υπέρ του παικτών του Περιστεριώνα (12-14). Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς με την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες της ομάδας της Τήνου κατάφεραν να κλείσουν την περίοδο και πάλι μπροστά και μάλιστα να έχουν εξασφαλίσει ένα προβάδισμα ασφαλείας. Στην τελευταία περίοδο ο Γ.Σ. Μυκόνου έκανε υπερπροσπάθεια και λίγο έλειψε να αγγίξει το... θαύμα, αφού έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς τη ρακέτα και οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν εύκολα τις λύσεις, το επιμέρους 11-3 έφερε το Γ.Σ. Μυκόνου κοντά στο σκορ, όμως δεν ήταν ικανό να του δώσει και τη νίκη. Ο Περιστεριώνας παρά το κακό τέταρτο δεκάλεπτο κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη χάρη στην καλή προσπάθεια των τριών πρώτων περιόδων.  

Πρωτάθλημα Παίδων ΓΣ Μυκόνου – ΤΑΚ Περιστεριώνας 36-41

Δεκάλεπτα: 5-12, 12-14, 8-12, 11-3

ΓΣ Μυκόνου : Γκιόκας 4 (1), Καβαθάς, Στύλα 20 (4), Ζίντρο, Δαλέζιος, Μαραγκός 2, Βινάνι 8, Ανασιασίνης, Κώτσης 2, Λαμπρόπουλος, Μαραγκός

ΤΑΚ Περιστεριώνας : Χατζίρης, Μπινιάκου 8 (1), Παγανέλης 6, Καμολίνος, Σπεντζάρης, Χαρικιόπουλος, Τριαντάφυλλος 5, Τσουλάι, Μαρκουίζος 12, Πετρόπουλος 8, Μπον 2, Τζες.