Ο Λευτέρης Λαζαρίνος μετά από επτά συνεχή έτη αποτελεί παρελθόν από την προεδρία των παλαιμάχων του Άρη Σύρου

Θα υπηρετεί τους παλαιμάχους από άλλο πόστο

  • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 28 Σεπ. 2017 - 10:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παρελθόν από τον προεδρικό θώκο των παλαιμάχων του Άρη Σύρου αποτελεί ο Λευτέρης Λαζαρίνος. Ο πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων μετά από επτά συνεχή έτη αποφάσισε να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές, αφού ο χρόνος του ήταν περιορισμένος λόγω και των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ο Λευτέρης Λαζαρίνος αφήνει μία μεγάλη... προίκα στο διάδοχό του Παναγιώτη Ιωσηφίδη, ο οποίος καλείτε να συνεχίσει την έως τώρα... πλούσια πορεία των παλαιμάχων του Άρη. Σ' αυτήν την επταετία ο Λαζαρίνος έφερε τον κόσμο της Σύρου πιο κοντά στο μπάσκετ. Διοργάνωσε μαζί με τη βοήθεια του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου φιλανθρωπικούς αγώνες και πρόσφερε βοήθεια σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Πλέον οι παλαίμαχοι του Άρη Σύρου αλλάζουν σελίδα με τον Παναγιώτη Ιωσηφίδη να αναλαμβάνει την προεδρία. Τώρα όσον αφορά τον απερχόμενο πρόεδρο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει κοντά στις προσπάθειες των παλαιμάχων ως απλό μέλος.

 

 

Αναλυτικά η επιστολή αποχώρησης του Λευτέρη Λαζαρίνου αναφέρει

 

 

 "Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, και μετά από αρκετά συνεχόμενα χρόνια προσφοράς  στην προεδρία του  συλλόγου και συγκεκριμένα από  το 2010, θεώρησα ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης! Θα ήθελα να με συγχωρήσετε για αυτή μου την απόφαση, αλλά κάποιες οικογενειακές και επαγγελματικές  υποχρεώσεις  με αναγκάζουν να μην ξαναθέσω  υποψηφιότητα για την προεδρία του συλλόγου των παλαιμάχων, που με τόση αγάπη αγκαλιάσατε,  αλλά και με την ικανοποίηση ότι φέραμε ένα δύσκολο έργο εις πέρας, προσδοκώντας την αναγνώριση της όλης μας προσπάθειας που αφιερώσαμε για βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και όχι μόνο.

Για μένα προσωπικά ήταν ένας διαρκής αγώνας και συνήθως εκτός ορίων, μια ανεπανάληπτη διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις.
Πρώτιστα, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της περιόδου αυτής, για την  συμπόρευση και συνεργασία, έπειτα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση στις εκδηλώσεις και τις λοιπές φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Επίσης τις διοικήσεις του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ που αγκάλιασαν εξ αρχής αυτή μας τη σκέψη  και τέλος τα κυκλαδίτικα Μ.Μ.Ε. για την προβολή των δράσεων του συλλόγου.

Θέλω να πιστεύω ότι, παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις, κρατήσαμε τη "σημαία" ψηλά στο κομμάτι της φιλανθρωπικής δραστηριότητας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Επειδή όμως όλα στην ζωή μας είναι μία σκυταλοδρομία, διότι κάποιος αφήνει ένα έργο και ο επόμενος το συνεχίζει, έτσι και εγώ σαν ενδιάμεσος κρίκος σε αυτή τη πορεία των γεγονότων ,έφτασε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη της ηγεσίας του συλλόγου μας στα επόμενα  χέρια του νέου προέδρου  Παναγιώτη Ιωσηφίδη, συνεχιστή του δικού μας έργου, με ελπίδα, την συνεχόμενη  ανοδική πορεία  με καινούργιες ιδέες, και ενωτικό πνεύμα.

Θα ήθελα να παραμείνω ένα μέλος αυτής της διοίκησης σε οτιδήποτε και αν με χρειαστείτε  θα είμαι στη διάθεσή σας για να βοηθήσω… με ανιδιοτελή αγάπη!

Με εκτίμηση,

ο απερχόμενος πρόεδρος των παλαιμάχων,

Λαζαρίνος Λευτέρης".