Ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία και μπάσκετ

  • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2018 - 14:45
  • /   Eνημέρωση: 31 Ιαν. 2018 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Άρης Σύρου, στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης.

Σύσσωμη η "οικογένεια" του Άρη, διοίκηση, προπονητές, αθλητές, γονείς των παιδιών, αλλά και οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου, έδωσαν το παρών προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για το 2018, μία χρονιά που όλοι ευχήθηκαν να είναι γεμάτη υγεία και πολύ μπάσκετ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β' και του Καθολικού Επισκόπου π. Πέτρου Στεφάνου, οι οποίοι αφού ευλόγησαν την βασιλόπιτα, έδωσαν τις ευχές τους σε όλους για μία χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές.

Τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Φραγκίσκος Βακόνδιος, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Κοσμάς με την ιδιότητα του εκπροσώπου του ΑΟ Ερμούπολης. Την ΕΣΚ Κυκλάδων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Δεναξάς.

Εκ μέρους της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, οι Αντώνης Βαρθαλίτης και Λευτέρης Λαζαρίνος, πέραν των καθιερωμένων ευχών, έκαναν έναν συνοπτικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καθώς και τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά που ήδη διανύουμε, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς του συλλόγου για την πολύτιμη στήριξη και συνεισφορά όλα αυτά τα χρόνια. 
Παράλληλα, ο υπεύθυνος λειτουργίας των ακαδημιών Λευτέρης Λαζαρίνος γνωστοποίησε πως είναι στα σκαριά συνεργασία (σε επίπεδο ακαδημιών) με ομάδα Α1 κατηγορίας, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στους προσεχείς μήνες.

Επίσης, έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου σήματος-λογότυπου της ομάδας, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον εδώ και λίγες εβδομάδες.

Ιδιαίτερο κομμάτι της εκδήλωσης αποτέλεσε η ομιλία του Ορθοπεδικού-Χειρουργού MD MSc Νικόλαου Χαχαδάκη, ο οποίος παρουσίασε το θέμα "Πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών".

Ακολούθησε η κοπή πίτας κάθε τμήματος του συλλόγου, με έναν τυχερό παιδί από κάθε τμήμα να κερδίζει ένα αναμνηστικό δώρο.

Ετικέτες: