Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία η διοργάνωση του Final 4 Κορασίδων στην Πάρο

  • Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 2018 - 17:47

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final Four Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16 & 17 Μαρτίου 2018, στην ΑΠΧ Αρχιλόχου-Μάρπησσας και έκλεισε με μία μεγάλη διάκριση για τον Παριανό Αθλητισμό, την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα του Α.Ο.Πάρου.

Το διήμερο αυτό αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, προσέφερε δυνατές συγκινήσεις στους θεατές και τους συμμετέχοντες, επιτυγχάνοντας παράλληλα την πολυποίκιλη προβολή του νησιού μας στις Κυκλάδες και σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, η μεγάλη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου και η παρουσία εκπροσώπων από όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού, έστειλε το μήνυμα  ότι ο αθλητισμός ενώνει και δίνει προοπτικές  στην κοινωνία.

Ο Δήμος Πάρου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συγχρηματοδότηση του Final Four, την ΕΣΚΑ Κυκλάδων για την πρότασή της να διεξαχθεί στην Πάρο, το Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Δήμου Πάρου και την εταιρεία GLOMAN S.A. για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων, τον κόσμο και τη νεολαία του νησιού που υποδέχθηκαν με θέρμη και στήριξαν τις αθλήτριες και ιδιαίτερα την κα Μαρία Περαντινού  για την καταλυτική συνεισφορά της στην άρτια τέλεση των αγώνων με την εθελοντική εργασία της.

Τέλος, με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον, ο Δήμος Πάρου προέβαλε ζωντανά διαδικτυακά, μέσω live streaming τη διοργάνωση. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, όπως αυτά καταγράφηκαν από το Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, μέσω του Site του Δήμου, τους αγώνες παρακολούθησαν 1245 χρήστες και έγιναν συνολικά 3128 προβολές της σχετικής ιστοσελίδας, ενώ η παρακολούθηση από τις άλλες σελίδες που αναμετέδωσαν το σήμα, η παρακολούθηση έφτασε τις 2911 προβολές την πρώτη ημέρα και τις 4023 τη δεύτερη ημέρα.

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος δήλωσε, πως θεωρεί σημαντικό να διεξάγονται στον νησί μας επίσημα αθλητικά γεγονότα, γιατί μέσα απ’ αυτά δημιουργούνται πρότυπα για τη νεολαία και της δίνονται κίνητρα να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

«Είμαι βέβαιος ότι το Final 4 Κορασίδων θα αποτελέσει την απαρχή και άλλων σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων στο νησί μας. Mπράβο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και μας χάρισαν αυτό το υπέροχο θέαμα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Α.Ο. Πάρου για τη κατάκτηση της 3ης θέσης, μας έκαναν όλους περήφανους!!!           

Συγχαρητήρια και στην προπονητική ομάδα, τα στελέχη και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές τους.

Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή συμμετοχή σας στο final four Κορασίδων και η επιτυχημένη πορεία σας, είναι μόνο η αρχή και ότι στο μέλλον θα μας χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.    

Συγχαρητήρια και θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε.»