Το ανοικτό κάλεσμα του… Πρίντεζη

Ο Συριανός καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακός Γιώργος Πρίντεζης έκανε ανοικτό κάλεσμα στην σελίδα του τουρνουά σε όλο τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων στο διάστημα που θα πραγματοποιηθεί στο σπουδαίο τουρνουά. Στο ίδιο κάλεσμα ο Πρίντεζης κάνει γνωστές και όλες τις κινήσεις που θα γίνουν μέσα από την εκδήλωση όπως η στήριξη διαφόρων κοινωνικών ευπαθών ομάδων.

«Με μεγάλη μου χαρά σας καλώ όλους από 4 Ιουλίου έως 9 Ιουλίου στο όμορφο νησί της Σύρου να απολαύσουμε ένα 6ήμερο γεμάτο μπάσκετ, μουσική, δώρα και εκπλήξεις!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τουρνουά έχει στόχο να αποτελέσει γιορτή όχι μόνο αθλητική αλλά και κοινωνική, προσφέροντας με συνέργειες στο νησί και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες:

• Πλήρης ανακαίνιση και αναβάθμιση του Δημοτικού Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού Ξηροκάμπου και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κ. Μαρούλη και Βήσσα
• Χρηματική ενίσχυση στη «ΣΤΕΓΗ» Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Υποστήριξης Ανηλίκων και Εφήβων
• Χρηματική ενίσχυση στη Φιλόπτωχος Εταιρεία Ερμπουπόλεως Γηροκομείο - Πτωχοκομείο • Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Σωματείο Νεφροπαθών Κυκλάδων».