Μία σπουδαία συνεργασία, σε επίπεδο ακαδημιών, για τον Άρη Σύρου - Συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας με Σάκοτα και κορυφαία στελέχη της ΑΕΚ

Στην "αγκαλιά" της ΑΕΚ ο Άρης Σύρου!

  • Σάββατο, 26 Μαΐου, 2018 - 13:59

Μία πραγματικά σπουδαία συνεργασία, με τεράστια οφέλη σε όλα τα επίπεδα, πέτυχε ο Άρης Σύρου!

 

Η Συριανή ομάδα σύντομα θα αποτελεί μέρος του δικτύου συνεργαζόμενων σωματείων, σε επίπεδο ακαδημιών, με την Κυπελλούχο Ελλάδας και κάτοχο του FIBA Champions League.

 

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας και τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα, κορυφαία στελέχη της διοίκησης του συλλόγου και τους υπεύθυνους των ακαδημιών.

 

Τον Άρη Σύρου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης και ο υπεύθυνος ακαδημιών Λευτέρης Λαζαρίνος, ενώ σύντομα θα υπάρξει νέα συνάντηση για τις υπογραφές και την επισημοποίηση αυτής της σπουδαίας συνεργασίας!

 

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής:

 

Η ΑΕΚ ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA αποτελεί την κορωνίδα των δραστηριοτήτων της Διοίκησης της ΑΕΚ Β.C.

Βασική προτεραιότητα παραμένει η ανάπτυξη του «Δικτύου» ΑΕΚ το οποίο εξαπλώνεται πανελλαδικά και με ένταση, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή, που ο οργανισμός μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο κατέκτησε τίτλους με πανευρωπαϊκή αίγλη, τρόπαια Ανδρών και Τμημάτων Υποδομής, αλλά και διακρίσεις όπως η δημιουργία της ταινίας-έπος «1968», που ξεπέρασε τα σύνορα.
 

Στο πλαίσιο αυτής της αναπτυξιακής πορείας η «σύζευξη» με τον Άρη Σύρου Β.C., με έμβλημα την «Αρχόντισσα των Κυκλάδων», σε επίπεδο Ακαδημιών. Σήμερα (25/05) στα Γραφεία της «Βασίλισσας» στο Νέο Ηράκλειο, αντιπροσωπεία του Άρη, είχε διεξοδική συζήτηση για το πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.
 

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Ντράγκαν Σάκοτα, ο πρόεδρος της Eρασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου, ο διοικητικός υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής και διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ B.C., Γιώργος Νικολάου και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Νάκης Μουρατίδης. Τον Άρη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Λευτέρης Λαζαρίνος, στους οποίους παραδόθηκε ως δώρο μια φανέλα του Μάνι Χάρις με τις υπογραφές όλων των παικτών, καθώς και το DVD και το soundtrack του «1968».