«1ο Τουρνουά Φιλίας Καλαθοσφαίρισης 2018»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και Αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας το «1ο Τουρνουά Φιλίας Καλαθοσφαίρισης 2018» με τη συμμετοχή του Α.Ο. Πάρου, του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού, του Πλοηγού Αντιπάρου και του Γ.Σ. Περιστερίου, στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές γεννημένοι από το 2004 και μετά.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τους αγώνες χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους νεαρούς αθλητές και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην κατηγορία της.

Το 1ο Τουρνουά φιλίας 2018 τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου και Πρόεδρος του Επαρχιακού συμβουλίου Ν.Α. κ. Κώστας Μπιζάς, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του γραφείου αθλητισμού του Δήμου Πάρου κ. Μανώλης Μαλαματένιος, ο κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης κ. Στέλιος Μπόνης, ενώ παραβρέθηκαν οι Σοφία Κλιγκοπούλου, Κατερίνα Δελλή, Ελένη Βασιλείου, Βασιλική Μπεσκάκη, όλες πρώην διεθνείς παίκτριες καθώς και ο Μιχάλης Πολυτάρχου αθλητής του Γ.Σ. Περιστερίου.

Η διοργάνωση του τουρνουά έγινε από τον Δήμο Πάρου και την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. υπό την αιγίδα της ΕΣΚΚ. Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Blue Star Ferries που ήταν ο μέγας χορηγός των αγώνων, την εταιρεία «Αρχίλοχος – Brothers Company» και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων για την υποστήριξη της διοργάνωσης καθώς και τους διαιτητές, τα μέλη της γραμματείας και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.