Συνάντηση Αντιδημάρχου Κύθνου με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γ. Λαρεντζάκη

  • Παρασκευή, 10 Αυγούστου, 2018 - 22:30

Χθες 9 Αυγούστου 2018  επισκέφθηκε το Δημαρχείο , ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Λαρεντζάκης Γιαννούλης. Ο κυθνιώτης αθλητής μετά το πέρας της συμμετοχής του στη α’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική μας Ομάδα βρίσκεται στην Κύθνο για ολιγοήμερες διακοπές κοντά στην οικογένεια του.

Στα πλαίσια αυτά, έπειτα από σχετική πρόσκληση του  Αντιδήμαρχου Κύθνου και Προέδρου της Επιτροπής Αθλητισμού  του Δήμου κ. Ηλιού Γιώργου , συναντήθηκαν στο Δημαρχείο και συζήτησαν για αρκετή ώρα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό αλλά και γενικά την ανάπτυξη της Κύθνου.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα αθλητικά δρώμενα του νησιού και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία του Α.Π.Σ. Κύθνου και για την υλοποίηση του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου .

Ο Αντιδήμαρχος Κύθνου αφού συνεχάρη τον διεθνή μπασκετμπολίστα για τις μεγάλες επιτυχίες και τη σπουδαία καριέρα που διανύει, έθεσε πρόταση  συνεργασίας με το Δήμο σε ευρύτερο πλαίσιο στα πρότυπα της συνεργασίας του Γιώργου Πρίντεζη με τον Δήμο Σύρου -Ερμούπολης, ο οποίος αποτελεί και προσωπικό φίλο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη . Η πρόταση  έγινε φυσικά δεκτή αφού είναι γνωστή η αγάπη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την Κύθνο.  Τέλος, ο Αντιδήμαρχος προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στον διεθνή μπασκετμπολίστα.

Ο Δήμος Κύθνου αλλά και η όλη η θερμιώτικη κοινωνία συγχαίρει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την αθλητική του πορεία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας.