Τα συγχαρητήριά του στις αθλήτριές του έστειλε ο πρόεδρος του Περιστεριώνα

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστεριώνα Τήνου Παναγιώτης Μπουζουλάκος με την ολοκλήρωση του γυναικείου πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου από την Α.Ε. Σαντορίνης με ανακοίνωσή του θέλησε να συγχαρεί την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες του Περιστεριώνα. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η γυναικεία ομάδα του Περιστεριώνα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο γυναικείο πρωτάθλημα.

 

 

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Μπουζουλάκου

 

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Γυναικείο τμήμα του Περιστεριώνα ολοκληρώθηκαν.

Η ομάδα μας κατέκτησε τη 2η θέση και αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Παναγιώτη Σιώτη και στα κορίτσια της ομάδας μας.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε την ομάδα της Α.Ε. Σαντορίνης για την δίκαιη κατάκτηση της 1ης θέσης και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Το νεοσύστατο πρωτάθλημα Γυναικών του νομού μας ήταν το μεγάλο φετινό στοίχημα για τον Περιστεριώνα.

Με τη συμμετοχή μας δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά στις μαθήτριες της Β' και Γ' Λυκείου της Τήνου να συνεχίσουν το μπάσκετ σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά παράλληλα και σε παλαιότερες αθλήτριες να ξαναπατήσουν στο παρκέ με τη φανέλα που τόσο αγάπησαν.

Ελπίζουμε και του χρόνου να υπάρχει ξανά συμμετοχή και με περισσότερες αυτή τη φορά ομάδες από τα γειτονικά μας νησιά ώστε το γυναικείο μπάσκετ να συνεχίσει την ύπαρξη του στις Κυκλάδες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά τον κ. Γιάννη Σπανό για τη χορηγία του στις φετινές φανέλες των γυναικών μας».