Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Άρης Σύρου

  • Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουν. 2019 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με την τελετή λήξης ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του Άρη Σύρου. Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου με την καθιερωμένη γιορτή θέλησε να κλείσει τη χρονιά και ταυτόχρονα να δώσει αναμνηστικά μετάλλια στους αθλητές και με τον τρόπο αυτόν να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η γιορτή ξεκίνησε με τους τελικούς του άτυπου εσωτερικού τουρνουά μπάσκετ, με τους NBA All Stars να επικρατούν με 10-9 των παικταράδων,  έπειτα από ένα… δραματικό παιχνίδι και να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην κατηγορία προμίνι.

Να σημειώσουμε εδώ πως το ματς ήταν για.. .γερά νεύρα καθώς αν και οι NBA All Star είχαν προηγηθεί με μεγάλη διαφορά, οι παικταράδες στα τελευταία λεπτά πίεσαν και ουσιαστικά ο τελικός κρίθηκε μετά το άστοχο σουτ των… ηττημένων. Πάντως οι αθλητές τόσο της μίας όσο και την άλλης ομάδας έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του αγώνα, αλλά και της γιορτής.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση του Κώστα Συριανού για την πολυετή προσφορά του τόσο στην ομάδα όσο και στους παλαιμάχους. Ο Κώστας Συριανός ο οποίος ξεχωρίζει για το ήθος τους και τις αξίες του, όλα αυτά τα χρόνια βραβεύτηκε από τον Σύλλογο και τον πρόεδρο Αντώνη Βαρθαλίτη.

Ο αθλητής από την πλευρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση του Άρη Σύρου για την τιμητική αυτή διάκριση και βράβευσή του και ευχήθηκε η ομάδα κάθε χρόνο να κάνει βήματα μπροστά. Από την πλευρά της η διοίκηση του Άρη του ευχήθηκε να επιστρέψει στην ομάδα μπάσκετ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αφού οι σχέσεις μεταξύ των δύο παραμένουν πολύ καλές.

Ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του αθλητή από την Γουινέα

Η γιορτή της τελετής λήξης εκτός του αγωνιστικού προγράμματος είχε και ευχάριστες ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα η διοίκηση του Άρη Σύρου παρουσίασε στους φίλους της ομάδας το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο Amadou Diallo συμφώνησε και ήρθε στη Σύρο για λογαριασμό του Άρη Σύρου, όπου και θα ενισχύσει το ρόστερ των ανδρών και στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για μία θέση μέσα στην… τετράδα της σεζόν 2019-20. Ο Άρης με την κίνησή του αυτή θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Συνέχεια με… αγώνες

 Η συνέχεια στην γιορτή δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από… αγωνιστική.  Μετά την κατηγορία προμίνι είχαμε τη συνέχεια των αγώνων στα μίνι με την αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης. Το ζευγάρι του ημιτελικού ήταν μεταξύ των NBA Stars και της Dream Team. Οι μπόμπιρες είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στον τελικό μετά την κατάληψη της πρώτης στους αγώνες του εσωτερικού τουρνουά. Οι μπόμπιρες ήταν και η ομάδα που επικράτησε στον τελικό και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο εσωτερικό τουρνουά.

Τέλος, ακολούθησε η βράβευση του παιδικού τμήματος από τον προπονητή τους Λευτέρη Λαζαρίνο για την προσπάθεια που κατέβαλαν, το ζήλο, αλλά και το ήθος που επέδειξαν  τη σεζόν 2018-19. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η ομάδα των παίδων έφτασε μία ανάσα από τη συμμετοχή του στο final 4, καθώς οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το… μέρος του.