Η ομάδα της Νάξου θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με το ροζ φύλλο αγώνα, όμως ηττήθηκε με 78-77 από την Ένωση Ηλίου

Άτυχος στο τέλος ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

Την ήττα με μόλις έναν πόντο γνώρισε η ομάδα της ορεινής Νάξου καθώς έχασε με 78-77 από την Ένωση Ηλίου. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Τα Φανάρια γνώρισαν τη δεύτερή τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ναξιώτες είχαν την ευκαιρία να φύγουν ακόμη και με το ροζ φύλλο αγώνα, όμως ο Πέτρος Κατσουλάκος αστόχησε σε προσπάθεια τριών πόντων, στο φινάλε της αναμέτρησης. Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό, καθώς καθ’ όλη τη διάρκειά του οι δύο ομάδες ήταν κοντά η μία στην άλλη. Το συγκρότημα των Τσαουσίδη – Γαρδίκη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να κλείσει την πρώτη περίοδο προηγούμενο στο σκορ με 21-24. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέτρεψαν την εις βάρος τους διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι στο 45-42. Η εικόνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα. Μάλιστα κατάφεραν να αυξήσουν και τη διαφορά στο +6 στο τέλος της περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος του αγώνα προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά, αλλά και να κρατούν την τύχη του αγώνα στα χέρια τους. Ο Πέτρος Κατσουλάκος αστόχησε έξω από τη γραμμή των 6.75 και το σκορ παρέμεινε 78-77, με τη νίκη να πηγαίνει στους γηπεδούχους.

Ένωση Ηλίου – ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» 78-77

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φάκαρος, Κουτσοδήμος, Αγγελής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 45-42 (ημίχρονο), 67-61, 78-77

Ένωση Ιλίου (Πανούλιας - Αγγελόπουλος): Δαρμής 2, Γεροκώστας 5(1), Φουντάς 18(4), Σπυρόπουλος 18(3), Μπέλλας Οδ. 10(2), Γκαβανόπουλος 2, Τσιουμπρής 23, Κοντούλης, Πανουσόπουλος Θ., Καλύβας, Περπαλάϊ, Πανουσόπουλος Κ.

ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" (Τσαουσίδης - Γαρδίκης): Μιλεντίγιεβιτς 24(3), Ψαρόπουλος 16, Προδρόμου 19, Αναγνωστόπουλος 12, Σεϊντίνι 2, Κατσουλάκος 4, Πολίτης, Δόκλης, Μάκαρης, Χάρος, Βουτυρόπουλος, Σαρρής.

Ετικέτες: