Στον πάγκο του Α.Ο. Πάρου ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης

Αλλαγή σελίδας για τον ΑΟ Πάρου, καθώς η διοίκηση μετά το… διαζύγιο με τον Θεόδωρο Καζακίδη, βρήκε άμεσα στον αντικαταστάτη του. Το παριανό σωματείο τα βρήκε σε όλα με τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη και ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει την καθοδήγηση του Α.Ο. Πάρου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει περάσει από ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματά τους. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Πάρου έχει περάσει από: Λαύριο, Φάρο Κερατσινίου, Τρίτωνα, ΓΣ Περάματος, Σαρωνικός, Άγιοι Ανάργυροι, Κερατέα, ΑΕΣΑΦ Κούρος Αναβύσσου, Φοίνικας Καλλίπολης και Παντζιτζιφιακό. Επίσης ο κ. Παλαιοχωρίτης έχει περάσει κι από τον πάγκο γυναικείων ομάδων όπως: Ιωνικός Νίκαιας, Γ.Σ. Δραπετσώνας, Φάρος Κερατσινίου, ΑΟ Πρωτέας και Ερμής Περάματος.

Επίσης ο κ. Παλαιοχωρίτης έχει διατελέσει και προπονητής αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΟΚ σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, ενώ το 2019 είχε αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Πειραιά.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Πάρου για την συμφωνίας της με τον κ. Παλαιοχωρίτη

 

“Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Καλαθοσφαίρισης κ. Παλαιοχωρίτη Θοδωρή για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024.

Ο κ. Παλαιοχωρίτης είναι κάτοχος Α' Κατηγορίας άδειας προπονητή με πολυετή πείρα στα γήπεδα, έχοντας καθίσει στους πάγκους αρκετών ομάδων της Αθήνας, όπως Λαύριο, Φάρος Κερατσινίου, Γ.Σ. Περάματος και άλλες, αναλαμβάνοντας τμήματα από Μίνι έως Αντρικά και Γυναικεία.

Αξιοσημείωτες επιτυχίες του είναι η Άνοδος της Γυναικείας ομάδας του Φάρου Κερατσινίου στην Α' Εθνική Κατηγορία, όπως επίσης ότι στη θητεία του στην ομάδα του Γ.Σ . Περάματος κατόρθωσε σε 3 χρόνια να έχει ισάριθμες Ανόδους Κατηγοριών.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπήρξε επί σειρά ετών Περιφερειακός Προπονητής της Ε.Ο.Κ. των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, όπως επίσης Υπεύθυνος Επιλογής Κοριτσιών και Αγοριών της Ομοσπονδίας στις ηλικίες αυτές, για να πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.

Έχει προπονήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Καιμακόγλου.

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Πάρου, καλωσορίζει τον κ. Παλαιοχωρίτη στο νησί μας και είμαστε βέβαιοι πως με την πολυετή εμπειρία του και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές μας της Καλαθοσφαίρισης και τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του νησιού μας, μπασκετικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Καλώς όρισες κ. Παλαιοχωρίτη!”

Ετικέτες: