Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Νάξου ο Τάσος Βάβουλας

  • Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 4 Ιαν. 2024 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια εντάχθηκε μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας της ορεινής Νάξου ο Τάσος Βάβουλας.
Ο κ. Βάβουλας αναλαμβάνει το πόστο του υπευθύνου φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας και θα είναι ταυτόχρονα άμεσος συνεργάτης του Κώστα Ρουμελιώτη.  
Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο Τάσος Βάβουλας έχει συνδέσει το όνομά τους με τον Πανναξιακό, καθώς στο παρελθόν τον έχει οδηγήσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

Το μότο του συλλόγου μας είναι «η Νάξος παίζει μπάσκετ», ένα μότο που αντιπροσωπεύει τις πρωταθληματικές πορείες των αγωνιστικών τμημάτων μας σε όλες τις ηλικίες, την πρώτη κυκλαδίτικη ομάδα που ανέβηκε στην Β’ Εθνική και την λειτουργία ακαδημιών σε όλο το νησί!!!

Από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με το μπάσκετ του Νησιού, ο πρωτεργάτης του, ο Τάσος Βάβουλας!!!

Ο Τάσος έχει προπονήσει και κερδίσει πρωταθλήματα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες των διοργανώσεων της ΕΣΚΚ, έχει προπονήσει με επιτυχία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και έχει συμβάλει στην ανάδειξη των σπουδαιότερων Ναξιωτών καλαθοσφαιριστών!!!

Ο coach Βάβουλας αποτελεί τον νέο υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας και συνεργάτη του Κώστα Ρουμελιώτη!

Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επεκταθεί στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου και να κρατήσει πολλά χρόνια!!!

Καλωσήρθες Τάσο! Σου ευχόμαστε πολλές ατομικές και συλλογικές επιτυχίες!

Ετικέτες: