Στα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΟΚ ο Μάθος Βουτσίνος του Α.Ο. Ερμούπολης

  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 22 Φεβ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ευχάριστα τα νέα για την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Ερμούπολης, καθώς δεύτερος αθλητής της ομάδας της Σύρου κλήθηκε στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ενώσεων στo πλαίσιo του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ. Αρχικά από την ομάδα της Σύρου είχε κληθεί ο Οδυσσέας Τσινός, ο οποίος είχε πάρει μέρος σε ανάλογη δράση την περίοδο των Χριστουγέννων. Τώρα ήρθε η σειρά του Μάνθου Βουτσίνου να συμμετάσχει στη μικτή ομάδα των Ενώσεων Κυκλάδων και Κρήτης για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ερμούπολης

«Δεύτερος αθλητής του παιδικού τμήματος του ΑΟ Ερμούπολης κλήθηκε στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ενώσεων στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ. Μετά τον Οδυσσέα Τσινό, ο οποίος συμμετείχε σε ανάλογη δράση την περίοδο των Χριστουγέννων, ήρθε η σειρά του Μάνθου Βουτσίνου να συμμετάσχει στη μεικτή ομάδα των ενώσεων Κυκλάδων και Κρήτης για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 24 & 25 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στις κλήσεις μεικτών ομάδων Κρήτης και Κυκλάδων δύο αθλητές του ίδιου σωματείου και μάλιστα γεννημένοι την ίδια χρονιά. Φαίνεται ότι το μπάσκετ συνεχίζει να ανθίζει στα ανοιχτά γήπεδα της Σύρου, παρά τις αντιξοότητες.

Συγχαρητήρια στους δύο Παίδες του ΑΟ Ερμούπολης και στους προπονητές τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον».

Ετικέτες: