Πρωταθλήτριες Αιγαίου τα κορίτσια της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Γενικού Λυκείου Πάρου

  • Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 - 15:51

Τα κορίτσια της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Γενικού Λυκείου Πάρου, μαζί με τον προπονητή τους και καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Δημήτριο Λαθούρη,  αντιμετώπισαν σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό στάδιο Σιταποθηκών Κερατσινίου, το Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου, για τον τελικό αγώνα Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Μετά την επιβλητική τους νίκη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Αιγαίου, με σκορ 50-40 και περνάνε στους 16, στα πλαίσια του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας αύριο το πρωί την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ιδιωτικού Λυκείου Χαϊδαρίου.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, για την σπουδαία διάκριση των κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Πάρου, με σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τα κορίτσια του Γενικού Λυκείου Πάρου, για την σπουδαία τους διάκριση, ως Πρωταθλήτριες Αιγαίου και για την πρόκριση τους, στους 16 του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στον αυριανό τους αγώνα!

Συγχαρητήρια και στον προπονητή τους, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Γενικού Λυκείου Πάρου κ. Δημήτριο Λαθούρη για τη στήριξη του, στις μαθήτριες, καθώς με την εμπειρία και την καθοδήγηση του, τις οδήγησε σε αυτή την εξαιρετική διάκριση.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους γονείς των παιδιών, που τα παροτρύνουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και πάντα στέκονται συνοδοιπόροι σε κάθε τους προσπάθεια».