Από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά πόλο «mini Vikelas Cup 2017»

Ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους

Οι μικροί πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν αντιμέτωποι με παιδιά της ηλικίας τους και μέσα από τους αγώνες αυτούς θα μπορέσουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, αλλά και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Ο Ναυτικού Όμιλος Σύρου συνδιοργανώνει με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης το τουρνουά mini H2O Polo Vikelas Cup, στο κολυμβητήριο του νησιού. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Ιουλίου.  

H ιδέα της υλοποίησης του τουρνουά μίνι παίδων – παίδων υδατοσφαίρισης στην Ερμούπολη της Σύρου γεννήθηκε σε συζητήσεις των μελών του ΝΟΣ, τον Μαΐο του 2013. 

Η ιδέα αυτή έγινε πράξη και το τουρνουά υδατοσφαίρισης mini Vikelas Cup διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στη Σύρο, με ίδια χρηματοδότηση των συμμετεχόντων ομάδων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  και του Δήμου Ερμούπολης - Σύρου.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε).

Στο φετινό τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες του Εθνικού ΟΦΠΦ, των «Λεόντων» Άλμα Κλαμπ Αλίμου, του Γ.Σ  Περιστερίου, του Γ.Σ Ηλιούπολης, του Νηρέα Χαλανδρίου και του Ν.Ο Σύρου.

 

Η διοίκηση του Ομίλου της Σύρου ευχαριστεί θερμά τις Διοικήσεις των φιλοξενούμενων Σωματείων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση συμμετοχής σε μια περίοδο που ταυτίζεται με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Απώτερος σκοπός παραμένει η δυνατότητα συμμετοχής των αθλητών του ΝΟ Σύρου σε ένα καθιερωμένο τουρνουά εκτός του Κέντρου και η προσέλκυση των νέων του νησιού  στα αθλήματα του υγρού στίβου και της θάλασσας.

Η  είσοδος στους φίλους του αθλήματος είναι δωρεάν και καλό είναι ο κόσμος του νησιού να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και να τους εμψυχώσει στα παιχνίδια που θα δώσουν το τριήμερο αυτό.

Τέλος, η Διοίκηση του Ν.Ο Σύρου ευχαριστεί τη ναυτιλιακή ακτοπλοϊκή εταιρεία «Attica Group - Blue Star Ferries» για την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων των μετακινούμενων Συλλόγων και τους λοιπούς χορηγούς και υποστηρικτές.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 30 Ιουνίου

12:30 Εθνικός ΟΦΠΦ – «Λέοντες» Αλίμου

13:15 Γ.Σ. Περιστερίου – Νηρέας Χαλανδρίου

14:00 Ν.Ο.  Σύρου – Γ.Σ. Ηλιούπολης

18:30 «Λέοντες» Αλίμου – Νηρέας Χαλανδρίου

19:15 Γ.Σ. Ηλιούπολης – Γ.Σ. Περιστερίου

20:00 Ν.Ο. Σύρου – Εθνικός ΟΦΠΦ

 

Σάββατο 1 Ιουλίου

10:00 Νηρέας Χαλανδρίου – Γ.Σ. Ηλιούπολης

10:45 Γ.Σ. Περιστερίου – Εθνικός ΟΦΠΦ

11:30 Ν.Ο. Σύρου – «Λέοντες» Αλίμου

19:00 Εθνικός ΟΦΠΦ – Νηρέας Χαλανδρίου

19:45 «Λέοντες» Αλίμου – Γ.Σ. Ηλιούπολης

20:30 Ν.Ο. Σύρου – Γ.Σ. Περιστερίου

Κυριακή 2 Ιουλίου

09:45 Γ.Σ. Ηλιούπολης – Εθνικός ΟΦΠΦ

10:30 Γ.Σ. Περιστερίου – «Λέοντες» Αλίμου

11:15 Νηρέας Χαλανδρίου – Ν.Ο. Σύρου

12:15 Απονομές επάθλων (στο Κολυμβητήριο)

13:00 Κέρασμα στον Νεόσοικο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου