Authentic big blue στην Αμοργό

  • Τρίτη, 12 Ιουνίου, 2018 - 09:34

Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue» που θα διεξαχθεί 16 με 23 Σεπτεμβρίου στην Αμοργό θα είναι επετειακό καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας-σταθμό για το άθλημα, «Le Grand Bleu». 

Η φετινή διοργάνωση θα έχει πολλές καινοτομίες τόσο για τους αθλητές όσο και για όσους βρεθούν στο κυκλαδίτικο νησί για να παρακολουθήσουν το άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε «εξέδρα».

Το Authentic Big Blue καινοτομεί παγκοσμίως και προσφέρει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να δουν από κοντά τις βουτιές της μιας ανάσας, να επιβιβαστούν σε ένα παραδοσιακό καϊκι και να βρεθούν δίπλα στα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Οσοι επιλέξουν να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την προετοιμασία των αθλητών πριν βουτήξουν στο απέραντο γαλάζιο της Αμοργού και να νιώσουν τον ενθουσιασμό τους όταν επιστρέφουν στην επιφάνεια της θάλασσας και σχηματίζουν με τα δάχτυλα τους το χαρακτηριστικό «ΟΚ». Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 18 Ιουνίου και για κάθε μέρα αγώνα θα ολοκληρώνεται μόλις συμπληρώνεται ο αριθμός των 50 ατόμων. Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις και αγορά θέσεων μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.authenticbigblue.com.

Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ2018 θα μοιράσει σπουδαία έπαθλα στους αθλητές που θα αγωνιστούν στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue». 

 

Οι τρεις πρώτοι κάθε αγωνίσματος θα λάβουν χειροποίητα μετάλλια ειδικά σχεδιασμένα για το ΑΒΒ 2018. Οι νικητές των αγωνισμάτων θα πάρουν από 500 ευρώ, με το συνολικό ποσό που θα διατεθεί να φτάνει τα 3000 ευρώ! Ο αθλητής και η αθλήτρια που θα αναδειχθούν πρώτοι στις overall κατηγορίες, θα κερδίσουν από μία υποβρύχια κάμερα Paralenz καθώς και την δωρεάν συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση.

Για τους λάτρεις της ταινίας «Le Grand Bleu» και της ελεύθερης κατάδυσης, το Authentic Big Blue σε συνεργασία με τον Οίκο ωρολογίων Vostok-Europe - μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης - δημιούργησαν ένα συλλεκτικό, επετειακό καταδυτικό ρολόι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε πολύ περιορισμένο αριθμό, 60 αριθμημένων τεμαχίων και θα είναι έτοιμο προς παράδοση τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το προπαραγγείλει μέσω του www.authenticbigblue.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Απολαύστε το πρώτο επίσημο teaser του ΑΒΒ2018 στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook https://www.facebook.com/authenticbigblue/ ή στο κανάλι του Authentic Big Blue στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=so5R3bEdli4 

 

Ετικέτες: