Έτοιμη για νέες εμπειρίες η ομάδα των Optimist του Ν.Ο. Σύρου

  • Πέμπτη, 5 Ιουλίου, 2018 - 14:26

Για μια νέα αποστολή ετοιμάζεται η ομάδα των Optimist του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Σύρου. Η 11μελής αποστολή η οποία αποτελείται από 8 αθλητές και 3 προπονητές, αναχωρεί το Σάββατο 7/7 για τη Βάρνα της Βουλγαρίας όπου θα συμμετάσχει στη διεθνή ρεγγάτα που διοργανώνεται από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο (Yacht Club Port of Varna "Captain Georgi Georgiev"), στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus(+) Sports στο οποίο συμμετέχει και o Ν.Ο.Σ.

Στις ιστιοδρομίες οι οποίες σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 9/7 έως και την Πέμπτη 12/7, αναμένονται συμμετοχές από την Ουκρανία, την Τουρκία, τη Ρουμανία και φυσικά από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Ισπανία που είναι και οι τρεις συμμετέχουσες χώρες στο παραπάνω συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόγραμμα. Λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό επίπεδο των ομάδων που θα βρίσκονται στη Βάρνα, αναμένεται ένας "δυνατός" διεθνής αγώνας που σπάνια έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν οι Συριανοί ιστιοπλόοι και από τον οποίο αναμένεται να αποκομίσουν σημαντικότατες εμπειρίες και θετικά στοιχεία. 

Ο αυξημένος αριθμός προπονητών στη συγκεκριμένη αποστολή οφείλεται στο γεγονός ότι παράλληλα με τον αγώνα, θα διεξαχθεί κι ένα σεμινάριο καταμέτρησης για την κατηγορία των σκαφών Optimist το οποίο παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον!

 

Πέραν των ιστιοπλοϊκών δρώμενων έχουν προετοιμαστεί από τους οικοδεσπότες κι άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες κι εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί ιστιοπλόοι και οι συνοδοί τους.

 

Αποστολή Ν.Ο. Σύρου:

Αθλητές:

Σταμάτης Γρυπάρης (6ο ΔΣ)

Γιώργος Ρούσσος (ΔΣ Ποσειδωνίας)

Αντώνης Ρούσσος (ΔΣ Ποσειδωνίας)

Μάρκος Μπατζάκας (ΔΣ Βάρης)

Βασίλης Χατζάκης (ΔΣ Βάρης)

Δανάη Πρίντεζη (ΔΣ Άγιος Γεώργιος)

Τόνια Μιχαήλ (4ο ΔΣ)

Μυρτώ Μπουγιούρη (1ο ΔΣ)

 

 

Προπονητές:

Γρυπάρης Γιάννης  - Προπονητής Ιστιοπλοΐας Γ.Γ.Α.

Μιχαήλ Ευστράτιος -  Προπονητής Ιστιοπλοΐας Γ.Γ.Α.

Σαγκινέτου Ελπίδα - Προπονήτρια Ιστιοπλοΐας Γ.Γ.Α.

 

Ετικέτες: