Με συμμετοχή από τις Κυκλάδες το "14ο Ευγένιος Γκέραρντ Soccer Camp"

  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιουν. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μετά το περσινό «Ευγένιος Gerards Soccer Camp» που πραγματοποιήθηκε στη Πάρο, φέτος το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός επιστρέφει στη γενέτειρα του τη Κρήτη, όπου μεταξύ 4 και 8 Ιουλίου, το Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται να μετατραπεί σε χώρος ποδοσφαιρική γιορτής για τα ταλέντα των μικρών ηλικιών.

Το 14ο Ευγένιος Gerards Soccer Camp περιέχει όμως και κυκλαδίτικες παρουσίες, καθώς εκτός του Παριανού Προπονητή Μιχάλη Παπαδάκη που ανήκει στο τιμ των προπονητών, φέτος στο τουρνουά αναμένεται να δώσουν το παρών παιδιά από τη Πάρο, τη Σαντορίνη και τη  Σύρο.

Όπως αναφέρεται στη επίσημη σελίδα του Camp, κάθε χρόνο γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης και αύξησης της ποιότητας των υπηρεσιών και γενικότερα της εκπαίδευσης ώστε να είναι ανάλογο με την ποιότητα των ανθρώπων που θα διδάξουν και φέτος.

Οι προπονητές του Eugenios Gerards Soccer Camp που θα παρευρεθούν φέτος στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 4-8 Ιουλίου στο Παγκρήτιο στάδιο είναι οι κύριοι:
Χουάν Ραμόν Ρότσα, Μανώλης Παπαδάκης, Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Σταύρος Λέτσας, Αρης Κυριαζής, Βαγγέλης Μπέκας, Μιχάλης Παυλής, Ιβάν Νεντέλκοβιτ, Αλέκος Δέδες, Μανώλης Σκύβαλος, Γιώργος Θωμάκος, Μιχάλης Παπαδάκης Κώστας Καραγιαννακίδης Νίκος Πατέλης, ,Δήμος Ρόκας, Αριαν Μπεκιάι Γιώργος Μπαστάκης, Βασίλης Μπαστάκης, Ανδρέας Ντρένοβα, Μανουσος Τραβαγιάκης, Δημήτρης Γρηγοράκης.
Επίσης το παρόν θα δώσουν και θα πλαισιώσουν το team των προπονητών πάνω από δέκα προπονητές οι οποίοι απάντησαν εύστοχα στις ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου. Όλοι οι προπονητές είναι με μεγάλη εμπειρία στο παιδικό ποδόσφαιρο και μερικοί από αυτούς ανήκουν σε κορυφαίες ακαδημίες της SUPER LEAGUE της χώρας μας και με αρκετές ώρες εκπαίδευσης πάνω στην διδασκαλία των παιδιών. Επίσης νοιώθουν την ανάγκη να μεταφέρουν τις γνώσεις τους δίνοντας βάρος, στην σωστή και ήρεμη προσέγγιση για την εκμάθηση και τόνωση της αυτοπεποίθησης τους.