Κουρασμένοι ήταν οι παίκτες του Γιώργου Αρχοντάκη

Φιλική ήττα από την Προοδευτική γνώρισε ο Πανθηραϊκός

  • Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 1 Σεπ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανθηραϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Προοδευτική στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι Κυκλαδίτες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Βέβαια η ομάδα του κ. Αρχοντάκη έχει πολλές ακόμη μέρες μπροστά της να προετοιμαστεί, αλλά και να έρθουν οι παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τα φιλικά παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή του Πανθηραϊκού να δει τα όποια κενά υπάρχουν, αλλά και που χρειάζεται να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Οι αθλητές από την πλευρά τους έδειξαν επηρεασμένοι και κουρασμένοι από τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια, αλλά και το... πολύ τρέξιμο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι Σαντορινοί έχουν περισσότερες από τις τρεις (3) βδομάδες μπροστά τους να δουλέψουν και να έρθουν στην επιθυμητή ετοιμότητα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα της αναμέτρησης οι Κυκλαδίτες ήταν κουρασμένοι έκαναν αρκετά λάθη κυρίως στην μεσαία γραμμή και δικαίως γνώρισαν την ήττα. Η Προοδευτική από την άλλη ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν από τους Μπελέρη και Σαλαπατα.

Προοδευτική (Λουκας Καραδήμος) Παπανικόλας, Κορωνάκης, Μύρκος, Μπρέγκου, Μπέλερης, Ζαχαράτος, Δηλαβέρης, Γκλεγκλές, Σαλαπάτας, Χρήστου. Έπαιξαν ακόμη Ζίζηλας, Καλαϊτζίδης, Κανελλόπουλος, Ντάλλας, Μιχαλάκης, Δικαιόπουλος, Φαραζόγλου, Αγγελόπουλος.

Πανθηραϊκός (Γιώργος Αρχοντάκης) Καρακούτσης (46\ Ζωντος), Γκίκας Βαλισέντι (46′ Μαντζώτας), Μπιρης (70′ Αγοραστός), Ρεπετσάς (80′ Μαούνης), Κεφαλάς, Φύτρος (60′ Πολυκρέτης), Μάνιας, Φαμπίνιο (30′ λ.τρ. Περιάλης), Παναγιωτόπουλος, Ντούμος (70′ Δρόσος)