Η Μύκονος χωρίς να πιεστεί από τον ΠΑΣ Τήνου, επικράτησε με 3-0 και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα

Ήταν καλύτερη, πήρε δίκαιη νίκη

Η Μύκονος χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου, όπου και νίκησαν με 3-0. Το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από το κύπελλο και πως όλο το βάρος πλέον πέφτει στο πρωτάθλημα. Άλλωστε ο φετινός στόχος του Α.Ο. Μυκόνου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες. Η Μύκονος να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως και το παιχνίδι του πρωταθλήματος για την 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων το έδωσε στο γήπεδο της Άνω Μερά.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν το «αφεντικό» της αναμέτρησης από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο δυνατός άνεμος έπαιξε κι αυτός το ρόλο του, αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να δυσκολεύονται αρκετά ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όπου και τον είχαν κόντρα. Οι παίκτες της Μυκόνου πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος δημιούργησαν κι άλλες καλές στιγμές, όμως ο Καραΐνδρου ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 15’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αφού ήθελαν να κλείσουν το πρώτο μέρος με σκορ ασφαλείας. Στο 44’ ο Αλεξανδρόπουλος μετά από ωραία ασίστ του Καραΐνδρου, βρέθηκε απέναντι στον Κελαδίτη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με στόχο να μειώσουν το σκορ, πίεσαν τους Μυκονιάτες, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82’ με το σουτ από τον Βλαχόπουλο. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καλόγερα και των βοηθών του, Βαρθαλίτση και Ανδρικόπουλου.

 

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαβόπουλος, Μπαλλής, Παπαδόπουλος (84' Βερώνης), Τόμπρος, Καρατζά (46' Ντουσάι)ς, Καραϊνδρος, Αμπαδίνης, Ράγια, Πανέτας (64' Βλαχόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Βαρουξής (37' Μπαμπάι)

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Αρμακόλας, Λειβαδάρης (70' Δενεκαριά), Κρίτης Ζαλώνης, Νάζος, Μεμάι (66' Ζαννάκης Γ.), Ζαννάκης, Σίντη (79' Λειβαδάρης Ι.), Μανουδάκης, Δάρμης (52' Ξενόπουλος)

 

 

Εύκολα ο Πανναξιακός την Ίο

Με το… δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Πανναξιακός ο οποίος επικράτησε με 1-5 της Ίου. Ο Α.Σ. Ίου από την πλευρά του επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από τέσσερα χρόνια. Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό καθώς τόσο ο Πανναξιακός όσο και η Ίος προσπάθησαν να παίξουν το παιχνίδι τους, αλλά και σημείωσαν συνολικά έξι (6) τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με στόχο να το… καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν ώστε να φύγει το άγχος, αλλά και να μην δώσουν ελπίδες στους ποδοσφαιριστές της Ίου. Η πίεση που άσκησαν οι Ναξιώτες απέδωσαν «καρπούς» αφού στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα είχαν καταφέρει να σημειώσουν δύο (2) τέρματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Σύρου Σταματίου στο 13’ με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1) για την ομάδα της Νάξου. Ο Ανεβλαβής στο 30’ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βολικάκη.  Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του κ. Προμπονά, αφού κάθε φάση… μύριζε γκολ.

Ο Ιάκωβος Σταματίου στο 34’ με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το δεύτερό προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του (0-3). Ο Καράι στη συνέχεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-4 στο 36’. Με το 0-4 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Πανναξιακό ουσιαστικά να έχει εξασφαλίσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με τον… χρόνο καθώς θέλησαν να κάνουν κρατήσουν δυνάμεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να μειώσουν το σκορ, αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσουν ακόμη περισσότερους κενούς διαδρόμους. Ο Καράι στο 70’ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο «άρχοντας» του αγώνα καταλόγισε την παράβαση. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Κωτσαρής ο οποίος έκανε το 0-5.

Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 78’ με τον Δράκο ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλα τη μπάλα στο παραθυράκι του Βασιλάκη.

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αραούζος, Αθανασίου, Καρράς, Χάρος (Αφαλονιάτης), Στράκας, Δράκος Α., Κώνστας, Σπυράκης, Καλαθάς (Σκαγιάς), Σταυράκης.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλάκης (Τσαϊλάκης), Σέμε, Ανεβλαβής (Renikyf), Στρατούρης, Κρητικός, Χαμηλοθώρης, Καράι, Κωτσαρής, Σταματίου, Φουντουκίδης (Κάκο), Καρούσης (Βρεττός).

 

Στο Καμάρι το τοπικό ντέρμπι της Σαντορίνης

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι της Σαντορίνης, η οποία επικράτησε με 1-2 της Λάβας Εμπορείου. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με το… καλημέρα πως διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο το οποίο είναι έτοιμο να χτυπήσει ακόμη και τον τίτλο. Αγωνιστικά τώρα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Τα πρώτα λεπτά όπως ήταν λογικό ήταν αναγνωριστικά, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να δώσει χώρο στον αντίπαλο, αλλά ούτε να υποπέσει σε κάποιο λάθος το οποίο θα το… πλήρωσε.

Ο Αρβανίτης στο 15’ σε μία ανύποπτη φάση έβαλε μπροστά στο σκορ την Θύελλα Καμαρίου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία στα ύψη έφτασαν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Καλαμάτα. Το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε και η Θύελλα πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αφού ήθελαν να ισοφαρίσουν νωρίς και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης. Η πίεση απέδωσε… καρπούς στο 74’ με τον Βουλγαράκη να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους φωνάζουν για ένα χέρι μέσα στην περιοχή στο 80’, όμως ο Ελευθεριάδης διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

Οι Καμαριώτες που ήθελαν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με νίκη, πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα. Ο Φύτρος στο 87’ άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Ερρίκο και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον Καλαμάτα για να γράψει το τελικό 1-2. Τα λεπτά που ακολούθησαν δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και το συγκρότημα του κ. Μιχάλη πήρε το πρώτο τρίποντο στην σεζόν.

ΑΟ ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Κλουβάτος, Καψάλης, Κουκούλης, Κολιούσης, Τζωρμπατζάκης, Παναγιωτίδης, Βουλγαράκης, Ντεκίδης, Ζώνας, Παραλίκης.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Δημητρακόπουλος, Σπανός, Ρέτζο, Φίλων, Αρβανίτης Γ., Δαβιλάς, Ερρίκος, Φύτρος, Πάγια.

 

Νίκη για τον ΠΑΣ Νάξου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Νάξου το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα του Καρτεράδου με 2-0.

Η εικόνα του αγώνα ήταν μέτρια, αφού και οι δύο ομάδες ήταν μουδιασμένες και δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν καλύτερα στο ματς δεν κατάφεραν να απολύσουν της ομάδας της Νάξου, με τον ΠΑΣ από την πλευρά του στην πρώτη του καλή στιγμή άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Ο Παντελαίος πήρε τη μπάλα και με ατομική ενέργεια έφτασε μπροστά από την εστία. Το ψύχραιμο πλασέ του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με τον τρόπο αυτόν ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Κοντά στην ισοφάριση έφτασε ο Καρτεράδος με τον Βαζαίος, όμως ο παίκτης των φιλοξενούμενων «κλότσησε» την ευκαιρία.

Ο Καρτεράδος συνέχισε να πιέζει και στο 78’ ο Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει από πλεονεκτική θέση.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης από τον Κατσιούλη.   

 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(1η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

         

0-4

2.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

         

3-0

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(1η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

3.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

         

2-0

4.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

         

3-2

5.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

         

5-0

6.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

         

0-4

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(1η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

7.

Α.Ο. ΛΑΒΑ - Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

         

1-2

8.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

         

2-0

9.

ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

         

1-5

10.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

         

2-2

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 7ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

11.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

         

2-1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-16 - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

12.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

         

2-3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

13.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. - Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

         

3-6

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

14.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

         

8-0

15.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

         

2-2

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-14 - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

         

Αποτέλεσμα

16.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

         

0-5

 

 

 

Βαθμολογία Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

1ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

3

1

1

0

0

4

0

2.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

3

1

1

0

0

3

0

3.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

3

1

1

0

0

2

1

4.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

0

1

0

0

1

0

4

5.

Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

0

1

0

0

1

1

2

6.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

0

1

0

0

1

0

3

 

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

3

1

1

0

0

5

0

2.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

3

1

1

0

0

4

0

3.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

3

1

1

0

0

2

0

4.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

3

1

1

0

0

3

2

5.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ

0

1

0

0

1

2

3

6.

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ

0

1

0

0

1

0

2

7.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

0

1

0

0

1

0

4

8.

Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

0

1

0

0

1

0

5

 

3ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

3

1

1

0

0

5

1

2.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

3

1

1

0

0

2

0

3.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

3

1

1

0

0

2

1

4.

Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

1

1

0

1

0

2

2

5.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

1

1

0

1

0

2

2

6.

Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

0

1

0

0

1

0

2

7.

ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ

0

1

0

0

1

1

5

8.

Α.Ο. ΛΑΒΑ

-2

1

0

0

1

1

2

Παρατηρήσεις: 

Το σωματείο 'Α.Ο. ΛΑΒΑ ' έχει -2 βαθμούς. από περσινή περίοδο

 

Βαθμολογία Κ-16

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

9

3

3

0

0

14

4

2.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

3

2

1

0

1

6

3

3.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

3

2

1

0

1

7

6

4.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

0

1

0

0

1

1

7

5.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

0

2

0

0

2

2

10

 

Βαθμολογία Κ-14

2ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

6

2

2

0

0

13

6

2.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

6

2

2

0

0

10

3

3.

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

0

2

0

0

2

6

12

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

0

2

0

0

2

3

11

 

3ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

4

3

1

1

1

18

7

2.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

4

2

1

1

0

13

5

3.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

3

1

1

0

0

3

2

4.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

2

2

0

2

0

7

7

5.

Μ.Ε.Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

0

2

0

0

2

2

22

 

4ος όμιλος

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ

6

2

2

0

0

8

0

2.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

6

2

2

0

0

8

1

3.

Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

0

2

0

0

2

0

6

4.

Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

0

2

0

0

2

1

10

Διαβάστε ακόμα