Με την Κηφισιά στις 26 Αυγούστου η Θύελλα Καμαρίου

Στο… χέρι της η πρόκριση

Το όνομα της ομάδας που θα βρει απέναντί της στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας έμαθε η Θύελλα Καμαρίου. Η ομάδα της Σαντορίνης θα βρεθεί απέναντι στην Κηφισιά στην παρθενική της συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη στις 26 Αυγούστου και είναι νοκ άουτ. Οι Κυκλαδίτες αν και έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Κηφισιά, παρόλα αυτά διατηρούν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου ετοιμάζεται να βάλει τα… γιορτινά του και οι Σαντορινιοί αναμένουν με αγωνία μία τόσο σπουδαία αναμέτρηση.

Η ομάδα από τα Βόρεια προάστια την αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όμως δεν κατάφερε να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να παραμείνει στην Εθνική κατηγορία, με αποτέλεσμα τη νέα σεζόν να παίξει στο τοπικό της Αθήνας. Παρόλα αυτά διαθέτει στο ρόστερ της αθλητές εγνωσμένης αξίας και είναι πάντα μία επικίνδυνη ομάδα.

Τώρα όσον αφορά την κλήρωση, από τις 53 ομάδες που υπολόγιζαν στην προκήρυξη του Κυπέλλου για την α’ φάση, δεν δήλωσαν συμμετοχή 12.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων: «Η Επιτροπή, στην προσπάθειά της να ενισχύσει την πιθανότητα έκπληξης, αποφάσισε στη γ΄ φάση, οι ερασιτεχνικές ομάδες που θα προκριθούν, να αγωνιστούν στην έδρα τους με ομάδες της Football League. Στην παρούσα φάση θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις και στο ζήτημα της αποχής των 12 σωματείων, που οπωσδήποτε μας αλλάζει το αρχικό πλάνο. Ο στόχος πάντως είναι στις αρχές Οκτωβρίου να ξεκινήσουν οι όμιλοι».

Επιπλέον ειπώθηκε πως «… από του χρόνου θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των Κυπελλούχων των ΕΠΣ, διαφορετικά θα υπάρξουν ποινές, σύμφωνα με ό,τι ορίζει ο ΚΑΠ, με σκοπό να αντιμετωπίζεται ο θεσμός με τη δέουσα σοβαρότητα».

 

 

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Διαγόρας Westenergy-Αιολικός

Άρης Αβάτου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Παλληξουριακός-ΑΕ Καρβουνίου

Δόξα Σιδηροχωρίου-ΑΟ Καρδίας

Καβάλα-F.C. Γιαννιτσά

Απόλλων Παραλιμνίου-Θράκη Φερρών

Ερμής Αμυνταίου-ΑΕ Καλαμπακίου

Αναγέννηση Πλαγιάς-Ηρακλής Πολυκάρπης

Εθνικός-ΑΟ Παλαιοχώρας

Ερμιονίδα-Δάφνη Δαφνώνα

Θύελλα Καμαρίου-ΑΕ Κηφισιάς

Ηρακλής Ελευσίνας-ΟΦ Ιεράπετρας

Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΕ Μεσολογγίου

Μακεδονικός Φούφα-Νίκη Βόλου

Τηλυκράτης-ΑΟ Σελλανών

Αστέρας Ιτέας-Θεσπρωτός

Κόρινθος-Καλαμάτα

ΠΑΣ Κιθαιρώνας-ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού

ΑΟ Χαλκίς-Επισκοπή

Αντίμαχος Κω-Θύελλα Ραφήνας

Άνευ αγώνος: Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων