Φιλική νίκη της Άνω Μεράς

  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2018 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 11 Σεπ. 2018 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η ομάδα της Μυκόνου επικράτησε στο γήπεδο της Άνω Μεράς στο φιλικό που διεξήχθη με 3-0 του ΠΑΣ Τήνου.

Οι γηπεδούχοι που ήταν σαφώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κατάφεραν να σημειώσουν και τα τρία τέρματα στην επανάληψη, αφού οι Τηνιακοί άντεξαν την πίεση για 51 λεπτά. Από το παιχνίδι τόσο ο κ. Πελέκης, όσο και ο κ. Μαλλιός έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα αφού και οι δύο ομάδες θα είναι στον ίδιο όμιλο καθ θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν αρκετές φορές τη φετινή σεζόν. Η Άνω Μέρα τώρα στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 31’ με τον Τουρέ, καθώς μετά την πάσα – ασίστ του Γκολέμη ο παίκτης του Χρήστου Πελέκη σε κενή εστία αστόχησε.

Στην επανάληψη και παρά τις αλλαγές που έγιναν οι γηπεδούχοι δεν έχασαν τον έλεγχο του ματς, αντίθετα πίεσαν ακόμη περισσότερο και στο 51’ σε προσπάθεια αμυντικού του ΠΑΣ να διώξει τη μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του. Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους Μυκονιάτες που βγήκαν με μεγαλύτερες αξιώσεις στην επίθεση και στο 57’ ο Μάριος Δήμας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τέρματος του ΠΑΣ Τήνου. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 67’ από τον Καραΐνδρο.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Χρήστος Πελέκης): Χάιρο, Χατζάκος, Σαλταμάρας, Κωφοκότσιος, Κουντουράς, Καραίνδρος, Παπαδάκης, Καρφαρίδας, Τουρέ, Γκολέμης, Ραίσης.

Χρησιμοποιήθηκαν οι Δήμας, Θεοδώρου, Χανιώτης, Αποστολίδης

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος): Κελαδίτης, Δενεκαριάς, Παπαμάρης, Αρμακόλας, Μυκονιάτης, Βιδάλης, Φώσκολος, Μεμάι, Βιδάλης, Ζαλώνης, Δαρμής.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Μηγσής, Περπινιάς, Δασκαλόπουλος, Λέκκας, Μαλλιαρής, Δάρμης, Φιλιππούσης, Βαλλιανός.