Το 0-0 με Εργοτέλη έδωσε πολύτιμα στοιχεία τον Α. Σκέντζο

Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Πανθηραϊκός

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο τεχνικός του Πανθηραϊκού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού. Οι Κυκλαδίτες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξαν πολλές από τις αρετές τους και μάλιστα παρουσίασαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που όσο περνά ο καιρός δένει ακόμη περισσότερο. Ο Ανδρέας Σκάντζος στο ματς με τον Εργοτέλη είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και ταυτόχρονα να δουλέψει περισσότερο σε όλα τα κενά που θα έβλεπε. Ο Εργοτέλης αν και αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από τον Πανθηραϊκό δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του, αφού οι Σαντορινιοί ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Τώρα όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, η ομάδα της Σαντορίνη συνεχίζει με εντατικούς το πρόγραμμά της και ταυτόχρονα μέσα από τα παιχνίδια προσπαθεί να «λύσει» τα πόδια των ποδοσφαιριστών μετά το συνεχές…. Τρέξιμο. Ο Εργοτέλης ήταν το φιλικό παιχνίδι με αριθμό… 4, καθώς είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με τη Θύελλα Καμαρίου, την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και τον Ηρόδοτο.  

 

 

Εργοτελης: Κατσιμήτρος(60' Χανιωτακης), Μαζουλουξης Jakubu, Μπατζιος, Οικονόμου (46' Πατάς), Βογιατζής (46' Καπνιδης) Τσέλιος, Μπουτσακης, Ιατρουδης, Μπουρσελης, Efford

Στον πάγκο ακόμη ήταν: Χανιωτακης, Πατας, Καπνιδης, Σταθόπουλος, Αντωνίου, Βουτσάς, Μανουσάκης, Κατσουρι

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Διαμαντής, Γκικας(81 Συνολακης), Τσικρος (81' Τσακα), Μπιρμπίλη, Παληγιωργος, Λούκα, Κόντι (86' Αγοραστος), Κωσταντινοφ, Γαϊδαρτζης (68' Ξυρος) , Μανιάς, Ντουμος (50' Πολυκρετης)