Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας της Σαντορίνης στο κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον «Γηραιό»

Ο Ηρακλής τη νίκη, η Θύελλα τις… εντυπώσεις

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ήρθε η νίκη με 0-3 του Ηρακλή επί της Θύελλας Καμαρίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Σαντορίνης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, με την τύχη στο τέλος να της γυρνά την… πλάτη. Ο «Γηραιός» είχε την.. ουσία και στις καθυστερήσει τους ματς σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματά του. Η ομάδα του κ. Μιχάλη μπορούμε να πούμε πως είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, σίγουρα το σκορ την αδικεί, αφού θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα ή δύο τέρματα στο ματς. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής αξιοποίησε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο Ελλάδος.

 

Η πρώτη καλή στιγμή για τους τυπικά γηπεδούχους - το ματς πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Νάξου – ήρθε μόλις στο 12' με τον Φύτρο ο οποίος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Βοσνιάδη,  όμως ο γκολκίπερ του «Γηραιού» ήταν σε ετοιμότητα και χωρίς πρόβλημα μάζεψε την μπάλα.

Στο 15 η Θύελλα Καμαρίου είχε μία ακόμη καλή στιγμή με το σουτ του Ερρίκου. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ηρακλή. Ο Ηρακλής στο 17' προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Ρόβα, όμως ο Ανδριόλας με υπερένταση έβγαλε δύσκολα με το χέρι.

Στο 19' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, όμως το σουτ του Κλέιτον μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Πασά έφυγε άουτ.

Στο 26' η Θύελλα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, όμως το σουτ του Ερρίκου δεν βρήκε… στόχο, καθώς πέρασε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι του Βοσνιάδη.

Στο 36' ο Ερρίκος και πάλι με το σουτ είχε μία ακόμη καλή στιγμή για την ομάδα της Σαντορίνης.

Οι φιλοξενούμενοι όπως αναφέρουμε και παραπάνω εκμεταλλεύτηκαν ότι ευκαιρία τους δόθηκε στο δεύτερο μέρος και πήρε την ευρεία νίκη με 0-3.

Στο 58’ μετά την εξαιρετική σέντρα-ασίστ του Κλέιτον ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά νίκησε τον Ανδριόλα για το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα η Θύελλα είχε μία ακόμη καλή στιγμή και μάλιστα θα μπορούσε στην φάση αυτή να είχε φέρει το ματς στα ίσα  με το σουτ του Ερρίκου. Ο παίκτης των γηπεδούχων είδε τη μπάλα στην προσπάθειά του να περνά άουτ, χάνοντας μία ακόμη ευκαιρία.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Παναγιωτούδης με σουτ κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του και ο Κλέιτον με ωραίο τελείωσα στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα του Ηρακλή.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73' Φύτρος Σ.), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ (69' Δαβιλάς), Μαυρομάτης

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης (29' λ.τρ. Γεωργίου), Κουτρουμάνος (57' Κουκόλης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85' Παναγιωτούδης).