Η ομάδα του κ. Λίμα ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια το… τρίποντο

Εύκολα 2-0 ο Πανναξιακός τον Αστέρα Τραγαίας

  • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, 2018 - 19:13
  • /   Eνημέρωση: 18 Οκτ. 2018 - 20:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανναξιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τραγαίας στο ματς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Νάξου. Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ήταν ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά. Αυτό γιατί είχε ένα μονόπλευρο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον αγώνα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς οι αθλητές του κ. Λίμα είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και ταυτόχρονα είχαν κλείσει στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η νίκη για τον Πανναξιακό ήρθε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0. Οι γηπεδούχοι εκτός από τα δύο τέρματα που σημείωσαν, είχαν ακόμη τρία δοκάρια, αλλά κι αρκετές καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χαμηλοθώρη.

Ο Λιμπεράς στο 19’ άνοιξε το σκορ για τον Πανναξιακό και ο Παπανικολάου στο 85’ έπειτα την σέντρα του Κωστόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.  

Το φιλμ του αγώνα

7’ ο Κόσκιου στην προσπάθειά του να διώξει λίγο ήθελε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για καλή του τύχη αυτή πέρασε σε κόρνερ.

13’ τεράστια ευκαιρία για τον Πανναξιακό με τον βαθρακοκοίλη, ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

15’ άτυχος ο Βαθρακοκοίλης καθώς είδε τη μπάλα σε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σταματά το δοκάρι του Χαμηλοθώρη.

17 ο Λιμπερτάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και καταλόγισε τον παίκτη σε θέση οφσάιντ.

19’ ο Λιμπερτάς με ωραία κίνηση μέσα στην μεγάλη περιοχή κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο ματς για λογαριασμό του Πανναξιακού (1-0).

20’ άουτ πέρασε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρρά.

26’ o Δεγαίτας στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του λίγο ήθελε να την στείλει στα δίχτυα, όμως ο Χαμηλοθώρης με υπερπροσπάθεια την έδιωξε σε κόρνερ.

34’ με τις γροθιές του έδιωξε τη μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καρρά.

48’ δοκάρι για τον Πανναξιακό με το σουτ από τον Καρούση.

72’ άουτ πέρασε το σουτ του Λιμπερτά από πλεονεκτική θέση.