Στις 5 Μαΐου η Γενική συνέλευση της Θύελλας Καμαρίου

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποτελεί ήδη παρελθόν και η Θύελλα Καμαρίου την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, παρά το πάρα πολύ καλό της ξεκίνημα. Η ομάδα της Σαντορίνη ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Μαΐου Γενική Συνέλευση. Μία γενική συνέλευση η οποία είναι πάρα πολύ κρίσιμη για το μέλλον την ομάδα μας, αφού κατά την διάρκεια αυτού θα συζητηθούν πολλά και διάφορα θέματα. Ένα εξ αυτών είναι και η πρόταση δημιουργίας μίας ομάδας στο νησί και θα προκύψει μετά τη συνένωση με τον Πανθηραϊκό. Αυτό έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αυτό αυτοί αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να ενωθούν οι… δυνάμεις του νησιού και το νέο ουσιαστικά σωματείο να παίξει με αξιώσεις για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Πρόσκληση Δ.Σ. σε Γενική συνέλευση

 

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλα τα μέλη του σωματείου σε γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00 στον χώρο κάτω από τον Σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας μας δίπλα στο Δημοτικό Ιατρείο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο ετήσιος απολογισμός για την χρονιά που πέρασε , ορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., συζήτηση για την πρόταση δημιουργίας μιας ομάδας στο νησί και διαφορά θέματα που θα προκύψουν κατά την συνεδρίαση.