Στις 26 Ιουλίου η… πρώτη της Θύελλας Σαντορίνης

Από νωρίς στα… βάσανα αναμένεται να μπουν οι αθλητές της Θύελλας Καμαρίου, αφού σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η πρώτη επίσημη συνάντηση των παικτών με το τεχνικό επιτελείο έχει οριστεί για τις 23 με 24 Ιουλίου. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας θα υποβληθούν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται και στις 26 Ιουλίου αναμένεται να πατήσουν… χορτάρι και να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο τεχνικός της ομάδας του Καμαρίου, Βαγγέλης Χαντές θέλει να έχει μία πλήρη εικόνα για την κατάσταση των αθλητών του ώστε να σχεδιάσει στη συνέχεια το πρόγραμμα των προπονήσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν κλείσει και τα περισσότερα… κεφάλαια των μεταγραφών, αφού τόσο ο τεχνικός της ομάδας όσο και η διοίκηση θέλουν να έχουν όλους του ποδοσφαιριστές από την έναρξη της προετοιμασίας.

Βέβαια το αρχικό πλάνο της ομάδα της Σαντορίνης είναι να αποκτηθούν αθλητές που θα αγωνίζονται στη θέση της άμυνας αρχικά, αλλά και στη μεσαία γραμμή. Στη συνέχεια θα αναζητηθούν αθλητές που θα παίζουν στα πλάγια της επίθεσης. Ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι… μικροί που θα αποκτηθούν.

Τέλος θα πρέπει στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους αθλητές που ήταν ήδη στο ρόστερ της σεζόν 2018-19, με τον Κώστα Ανδριόλα να κλείνει να φορά για ακόμη έναν χρόνο τα χρώματα της ομάδας της Σαντορίνης.