Η ομάδα της Μυκόνου δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο

Ήττα με 1-0 για την Άνω Μερά

  • Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 23 Σεπ. 2019 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γνώρισε η  Άνω Μερά στη…  Χωράφα από τον Άγιο Ιερόθεο. Στην ιστορική της πρεμιέρα η Άνω Μερά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, αν και είχε μία γενικά καλή εικόνα στην αναμέτρηση. Βέβαια η γηπεδούχος ομάδα είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα κι έφτασε πιο κοντά στο γκολ, τόσο με τον Ντάφλα στο 14’ όσο και στο 59’ με το δοκάρι του Μακρίδη.

Η Άνω Μερά είχε ως αρχικό στόχο να κρατήσει το… μηδέν στην άμυνα κι αυτό την αποσυντόνισε επιθετικά. Η ομάδα της Μυκόνου στο 71’ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Λεσάι δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι αύξησαν ακόμη περισσότερο την πίεση προς την εστία του Παλιούρα.

Ο Ιερόθεος σύμφωνα με την γενική εικόνα της αναμέτρησης πήρε ένα δίκαιο τρίποντο, σε αντίθεση με την Άνω Μερά, που ναι μεν ήθελε να… χτυπήσει στην κόντρα, όμως από την στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο έχασε την αυτοσυγκέντρωση της. Ο Τσατσαρής στο 81’ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Άνω Μεράς και να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη.

 

 

 

Το φιλμ του αγώνα

 

11’ ο Λεσάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Αγίου Ιερόθεου και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

13’ άουτ κατέληξε το σουτ που επιχείρησε ο Ζυγκερίδης.

14’ οι παίκτες του Αγίου Ιερόθεου έπειτα από μία ωραία συνεργασία, όπου οι παίκτες της Άνω Μεράς τους… έχασαν  βρέθηκαν εντός περιοχής, με τον Ντάφλα να βρίσκεται απέναντι από το τέρμα της ομάδας της Μυκόνου. Ο Παλιούρας ενστικτωδώς έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το μηδέν για την… εστία του.  

31’ ο Κράσι μετά από ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Άνω Μεράς , όμως το σουτ που επιχείρησε σε πλάγια θέση, αρχικά εξουδετερώθηκε από Παλιούρα και στη συνέχεια κατέληξε σε κόρνερ.

32’ ο Μπατής ήταν ο αποδέκτης της μπάλας έπειτα από σέντρα από πλάγια, έπιασε το σουτ, όμως η αυτή πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

35’ ο Κράσι έπειτα από ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή όμως την τελευταία στιγμή ο Παλιούρας με υπερένταση έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.

49’ κοντά στο γκολ η Άνω Μερά, ο Ζυγεκρίδης έφυγε στην κόντρα επίθεση κι όταν έφτασε κοντά στην περιοχή με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Αντωνόπουλος. Η Μπάλα δεν βρήκε… στόχο και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

55’ ο Παλιούρας ήταν στην κατάλληλη θέση και δεν δυσκολεύτηκε να μαζέψει την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε ο Κομνηνός.

57’ νέα καλή στιγμής για τους γηπεδούχους με τον Κομνηνό να προσπαθεί με σουτ να νικήσει τον γκολκίπερ της Άνω Μεράς. Και πάλι όμως ο Παλιούρας βγήκε… νικητής στέλνοντας την μπάλα με τις γροθιές του σε κόρνερ.

59’ τεράστια ευκαιρία για τον Ιερόθεο. Ο Μακρίδης με γυριστή κεφαλιά έπειτα τη σέντρα του Συμάκου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παλιούρα.

66’ ο Παλαιοπάνος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά τη σέντα του Κεμπέ, όμως η μπάλα μετά του σουτ που έπιασε πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αντωνόπουλου.

68’ ο Μακρίδης έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν βρέθηκε μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

70’ ο Άγιος Ιερόθεος μετά την πτώση του Μακρίδη μέσα στην περιοχή του Παλιούρα, ζήτησε πέναλτι, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  

71’ ο Λεσάι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαρόπουλου και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια αφήνοντας την Άνω Μερά με παίκτη λιγότερο.

73’ Ο Κράσι με προβολή έπειτα την εκτέλεση φάουλ από τον Ντάφλα βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως ο Παλιούρας με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

81’  ο Τσατσαρής με ωραίο πλασέ έπειτα το φάουλ που εκτέλεσε ο Βουτσιώτης έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παλιούρα, γράφοντας το 1-0.

90’ άουτ πέρασε το πλασέ του Κομνηνού από πλάγια θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Σόφιας και Λιαμίρας (Ανατολικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής-Θεσπρωτίας).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Νομικός (71' Βουτσιώτης), Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός, Ντάφλας, Λίτσι (51' Κομνηνός), Κράσι, Τσαρκάνι (51' Μακρίδης), Σιμάκος (65' Σάσσαλος).

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Σούλτσε (86' Ζώτος), Καλαγκάνης, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Σαββίδης, Κυριάκος (60' Παλαιοπάνος), Λένγκα, Παπαδάκης (60' Κέμπε (78' λ.τρ. Ξενάκης), Λεσάι. Ζυγκερίδης.