Ο Πανθηραϊκός ηττήθηκε με 1-2 από τον Πλατανιά κι αποχαιρέτισε το κύπελλο Ελλάδος

Τον κοίταξε στα… μάτια

  • Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 27 Σεπ. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Πανθηραϊκός από τον Πλατανιά κι έμεινε εκτός κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Σαντορίνης παρά την ήττα μπορεί να νιώθει υπερήφανη γιατί κοίταξε την ομάδα της Κρήτης στα μάτια κι έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Το παιχνίδι όπως ήταν λογικό δεν είχε πολλές φάσεις από τις δύο εστίες, καθώς και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν αρχικά να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν και στη συνέχεια να επιτεθούν. Ο Πανθηραϊκός αρχικά κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον  Μαναριώτη στο 25’ και να δείχνει μέχρι το 45’ ότι μπορεί να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών μετά από χέρι μέσα στην περιοχή και ο Πλατανιάς έφερε το ματς στα ίσα με τον Λουκίνα. Ίσως αν η ομάδα της Σαντορίνης πήγαινε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της μπορεί η εξέλιξη του αγώνα στη συνέχεια να ήταν διαφορετική. Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς βγήκε με στόχο να βρει το γκολ που θα του έδινε το εισιτήριο της πρόκρισης. Αυτό ήρθε στο 75’ με τον Παπαδόπουλο. Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Πανθηραϊκό καθώς η μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα του Ντούνη χρειάστηκε να αλλάξει πορεία μετά από παρεμβολή σωμάτων. Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και ο Πλατανιάς πήρε μία άκρως δύσκολη πρόκριση μέσα στην Νάξο επί του Πανθηραϊκού.

 

 

 

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

4’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

13’ άουτ πέρασε το σουτ του Ματέο από πλεονεκτική θέση

16’ ο Λουκίνα μετά από σέντρα έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου

20’ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Νίλλι από πλεονεκτική θέση να περνά άουτ.

25’ Ο Μαναριώτης με κεφαλιά έπειτα τη σέντρα του Τσόπελα άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Πανθηραϊκού.

45’ ο Φουάσης με σουτ έχασε μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του να διπλασιάσει τα τέρματά της.

46’ ο Νταούλας είδε χέρι μέσα στην περιοχή του Πανθηραϊκού και έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Λουκίνας νίκησε τον Ντούνη κι έφερε το ματς στα ίσα στην τελευταία ουσιαστικά φάση του πρώτου ημιχρόνου.

68’ ο Ντούνης με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε τη μπάλα στο σουτ που επιχείρησε ο Τάρεκ.

71’ άουτ πέρασε το σουτ του Περιάλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

75΄ ο Παπαδόπουλος με σουτ μετά κι από κόντρα στα σώματα έκανε το 1-2 βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

 

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκας, Φουάσης (55' Κορέτα), Σέιτι (68' Κόντι), Περιάλης, Μαναριώτης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πορτζιτίδης, Μάικιτς (64' Παπαδόπουλος), Σλάντο, Τάρεκ, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Ματέτο Νίλλι.