Μεγάλη νίκη μέσα στην Σαντορίνη ο Α.Ο. Πάρου

Μεγάλη έκπληξη ή ένα… λογικό αποτέλεσμα. Ο Α.Ο. Πάρου επικράτησε εκτός έδρας του Πύργου με 0-1 και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους Πανναξιακό, Α.Ο. Σύρου και Α.Ο. Μυκόνου. Το παιχνίδι λόγω των δρομολογίων των πλοίων πραγματοποιήθηκε στις 9 το πρωί στο γήπεδο του Καμαρίου. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, αφού και οι δύο ομάδες ήταν επηρεασμένες από την ώρα έναρξης της αναμέτρησης, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μία δίκαιη νίκη, καθώς στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι.  Μία από τις λιγοστές καλές στιγμές ιδιαίτερα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το φάουλ του Γιουρτζίδη στο 32’, όπου ο Καλαμάτας με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα μακριά. Ένα λεπτό αργότερα (33΄) ο Γιουρτίζης με σέντρα έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Βουλγαράκης στην προσπάθειά του να διώξει έκανε λάθος και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Καλαμάτα. Με το αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Πάρου 0-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο Α.Ο. Πάρου πατούσε καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου σε αντίθεση με τον Α.Ο. Πύργου που συνέχισε να είναι νωθρός.  Στο 68’ ο Φύτρος είχε μία καλή στιγμής για τους γηπεδούχους όμως ο Νίκας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 71’ άουτ πέρασε το σουτ Τσόκα, μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 77’ ο Σαρρής έδωσε ωραία στον Παπά ο οποίος βγήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καλαμάτα και στη συνέχεια πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

79’ ο Παπάς με σουτ από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

80’ ο Γιουρτζίδης είδε τον Καλαμάτα εκτός εστίας και με σουτ προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Πύργου. Ο έμπειρος γκολκίπερ της ομάδας της Σαντορίνης έκαναν πίσω  βήματα και κατάφερε να αποκρούσει.

87’ ο Παπάς μετά την κάθετη πάσα του Σαρρή βρέθηκε απέναντι από τον Καλαμάτα και με σουτ έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.  

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παντελάκης με βοηθούς τους Ελευθεριάδη και Νάκκα

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Βουλγαράκης (45΄Συνολάκης), Νομικός Γ., Νομικός Β., Κουκούλης, Δαβιλάς, Λύκος, Κελίδης (81΄Φύτρος), Ντεκίδης, Πάγια.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Κυβρικοσαίος, Κλουβάτος Σ., Καραμολέγκος, Κλουβάτος Κ., Ξαγοράρης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Νίκας, Πάπα (93΄Ζγουράτι), Μπέτσα, Καμπάσης, Σωτηρόπουλος, Χύσκα, Γαβαλάς (63΄Τσόκα), Σαρρής (Σκιαδάς), Γιαννούλης, Γιουρτζίδης, Ρέλλας (81΄Βλάκας)

Επίσης στον πάγκο ήταν: Λουκής, Σκανδάλης, Χαριστός.