Ισόπαλο το ντέρμπι του 5ου ομίλου

  • Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2019 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 23 Οκτ. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πανθηραϊκός και Φωστήρας μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις στο μεταξύ τους παιχνίδι μετά το τελικό 1-1. Το παιχνίδι αγωνιστικά ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς Πανθηραϊκός και Φωστήρας διαθέτουν αξιόλογα κι ανταγωνιστικά ρόστερ και οι φίλοι της ομάδας της Σαντορίνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης ο Πανθηραϊκός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, όμως δεν κατάφερε παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε να πετύχει ένα δεύτερος γκολ.

Από εκεί και πέρα ο «Φονέας» λίγο ήθελε στο τέλος να «κλέψει» το τρίποντο στη Σαντορίνη και ο Πανθηραϊκό να πληρώσει την… αστοχία του.

Ο Παπασάββας με κεφαλιά στο 14’ μετά από κόρνερ του Φουάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Σαντορίνης είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως ο Φωστήρας στην πρώτη του… επίσκεψη στα καρέ του Πανθηραϊκού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ηλιάδης με ωραίο διαγώνιο σουτ έπειτα την σέντρα του Πετριτάι νίκησε τον Ζώντο για το 1-1 στο 40’.

Μεγάλη ευκαιρία στο 45’ με τον Μαναριώτη και τον Χατζηεμμανουήλ να αποκρούσει με υπερένταση. Τέλος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φωστήρας έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλέψει» το παιχνίδι με τον Μαρίνο. Ο Ζώντος έδειξε τη μεγάλη του κλάση αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του και χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

                                                                       

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας (53′ Περιάλης), Παπασάββας (90’+ Νομικός), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης (74′ Γκίκας), Κορέτα, Ντούνιας (64′ Κορακιανίτης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλιμούκος, Αργκιλέσι (78′ Κουτσούμπας), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας (64′ Μπιταξής 85′ Κόλλιας)), Πετριτάι (60′ Παληγεώργος), Μαρίνου, Μπερνιδάκης