Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε με 8-1 του Πανσιφναϊκού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων

Περίπατος για… Ελλάς Σύρου

  • Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 2019 - 09:35
  • /   Eνημέρωση: 4 Νοε. 2019 - 10:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το δύο στα δύο έκανε η Ελλάς Σύρου καθώς επικράτησε εύκολα του Πανσιφναϊκού επικρατώντας με 8-1 στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου αν και είχε καιρό να αγωνιστεί, έδειξε πως δεν την επηρέασε αυτή η… αποχή καθώς είχε τον απόλυτο έλεγχο κόντρα σε μία ομάδα που προσπαθούσε να αντισταθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης η ομάδα της Σύρου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Σίφνου.

Η Ελλάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Ευρυπιώτη και ουσιαστικά απέβαλαν και το όποιο άγχος είχαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Σταμούλης από τα… έντεκα βήματα νίκησε τον γκολκίπερ του Πασιφναϊκού κι έκανε το 2-0. Ο Μανουδάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπάιλας στο 14’ διαμόρφωσε το 3-0. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε καθώς το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο ουσίας. Ο Μπαλόπητας στο 23’ με ωραίο τρόπο έκανε τον 4-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Μπάιλας έγραψε το 5-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους καθώς ο Μπαλόπητας στο 32’ έκανε το 6-0 και ο Πρίντεζης στο 38’ διαμόρφωσε το 7-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρος με αρκετές αλλαγές από την πλευρά των γηπεδούχων, καθώς ο Νίκος Βουτσίνος θέλησε να δώσει χρόνος και σε άλλους ποδοσφαιριστές μιας και το σκορ του το επέτρεπε. Οι Φιλοξενούμενοι στο 52’ μείωσαν σε 7-1 καθώς πέτυχαν το γκολ της… τιμής, ενώ ο Πρίντεζης στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 8-1. Μία μεγάλη νίκη σε έκταση του σκορ, αλλά και επίδειξης δύναμης από την πλευρά του συγκροτήματος του Νίκου Βουτσίνου. Κατά κοινή ομολογία, η Ελλάς Σύρου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρούσσος Ι., με βοηθούς τους Δρόσο και Παναγιώτου.

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Συριανός Κ. (48΄Στέλλας), Μπαλόπητας, Παράβαλος, Συριανος Α., Ταμάμης (46΄Καραμολέγκος), Μπάιλας, Σταμούλης, Ευριπιώτης (60΄Σκορδίλης), Μανουδάκης (46΄Φραγκουδάκης), Πρίντεζης, Χαλκιάς.

Στον πάγκο επίσης ήταν οι: Μαραγκός, Δημητρακόπουλος, Ρηγούτσος.

Πανσιφναϊκός (Δημήτρης Λυριτζής): Ποργιώτης, Λεμπέσης, Σταυριανός (46΄Ατσόνιος Χ.), Μπαρίμι, Κάραβος (55΄Ατσόνιος Α.), Φράγκος, Κορακής (Χουζούρης), Γεωργούλης (34΄Λυκογιάννης), Κίτσαλης, Όνα.

Στον πάγκο επίσης ήταν οι: Παπαγγελέτος, Ζαμπέλης.