Με… καυτό Βαναβανόπουλος ο Πανθηραϊκός 3-1 την Κηφισιά

  • Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 10 Δεκ. 2019 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανθηραϊκός χάρη σε ένα… καυτό 17λεπτο κι ένα εξαιρετικό Βαναβανόπουλο έκαμψε την αντίσταση της Κηφισιάς επικρατώντας με 3-1 στο γήπεδο των  Φηρών. Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν αρκετά καλή για μεγάλο χρονικό διάστημα και κυρίως στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Ο Βαναβανόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του σε διάστημα δέκα επτά λεπτών.

Από εκεί και πέρα η Κηφισιά μπήκε δυνατά το δεύτερο μέρος μείωσε σε 3-1 στο 50’ με τον Βέρμπη και είχε και άλλη μία ευκαιρία στο 70’ με τον Γκούμα. Ο Πανθηραϊκός στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι κι έφτασε εύκολα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη νίκη.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

4’ ο Φουάσης με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Βαλαβανόπουλος ο οποίος έπιασε δυνατός ευθύβολο σουτ, όμως ο Μιχελής ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

25’ οι φιλοξενούμενοι… ισοφάρισαν στις ευκαιρίες με τον Τζέλις, με τον Ζώντο να αποκρούει με υπερένταση.

26’ ο Βαλαβανόπουλος μετά την πάσα του Κόντι, με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Πανθηραϊκό 1-0.

34’ ο ίδιος παίκτης μετά από ατομική ενέργεια μέσα από την μεγάλη περιοχή, έκανε στη συνέχεια το σουτ και διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του 2-0.

43’ ο Βαναβανόπουλος έπειτα την πάσα του Χούσα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς σημειώνοντας το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι (3-0).

56’ ο Βέρμπη με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 3-1.

70’ ο Γκούμας με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να νικήσει τον Ζώντο, όμως ο γκολκίπερ του Πανθηραϊκού απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

80’ ο Μιχελής έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο σε κόρνερ το σουτ του Κόντι μέσα από την μεγάλη περιοχή.

84’ ο Κορέτα βρέθηκε μόνος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ της Κηφισιάς.

94’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μαναριώτης, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

 

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλης, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (90' Μαναριώτης), Παπασάββας, Τσόπελας (59' Σείτι), Βαλαβανόπουλος (λ.τ. 53' Κορέτα), Ντούνιας

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος (45' Πρίτσας), Έσλερ, Γεωργόπουλος (45' Τόσκα), Χριστοφιλέας, Κωνσταντίνου (63' Δρόσης), Κακός (45' Ρέντζης) Τζέλη, Βέρμπης, Γκούμας, Παυλάκης