Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου αν και έδειξε καλά στοιχεία ηττήθηκε από την ΕΠΣ Λέσβου με 0-2

Ήττα στην πρεμιέρα για την Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν οι ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς στην δική τους… πρεμιέρα γνώρισαν την ήττα από την ΕΠΣ Λέσβου. Συγκεκριμένα η Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων αν και θα μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα τελικά έχασε με 0-2 από την αντίστοιχη ένωση της Λέσβου.

Βέβαια και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, με την Λέσβο να… βλέπει δίχτυα στο 26΄. Ο Καραφασούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιγώνια και στην επαναφορά ο Κορντελίνης με ωραίο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ των Κυκλάδων κι άνοιξε το σκορ για την τυπικά φιλοξενούμενε ομάδα (0-1).  Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-1 να μην έχει αλλάξει και τη Λέσβο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Οι παίκτες του Βαγγέλη Γατσέλου στην επανάληψη βγήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο, καθώς ήθελαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Δημιούργησαν ευκαιρίες, έφτασαν κοντά στο γκολ αρκετές φορές, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το… χατίρι. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σε μία κόντρα επίθεση ο Γιαννακίδης με σουτ διαμόρφωσε το 0-2 για την ομάδα της Λέσβου.

Τώρα όσον αφορά το μέλλον της ΕΠΣ Κυκλάδων, τίποτα δεν έχει χαθεί καθώς υπάρχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια και με νίκες μπορεί να πάρει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η Λέσβος από την πλευρά της ξεκίνησε ιδανικά τη σειρά των αγώνων και έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τέλος, θα πρέπει να το τονίσουμε αυτό πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο προπονητής της Λέσβου προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομίας προς τον πάγκο της ΕΠΣ Κυκλάδων και θα πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Οι Μικτές είναι η… βιτρίνα του Ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα σ’ αυτές τις ηλικίες θα πρέπει τα παιδιά να λαμβάνουν τα σωστά μηνύματα. Όχι να βλέπουν τον ίδιο τους τον προπονητή να κάνει άσεμνες χειρονομίες. Ταυτόχρονα με την εξέλιξη του αγώνα, η διαιτησία ήταν πάρα πολύ κακή, καθώς πολλές ήταν οι περιπτώσεις που δόθηκαν ανάποδα κάποιες φάσεις.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων από την πλευρά της τέλος, θα πρέπει να συνεχίσει τον δικό της αγώνα, άλλωστε στόχος και των δύο προπονητών τόσο δηλαδή του Βαγγέλη Γατσέλου όσο του Άκη Μπελεγρίνη είναι οι ομάδες τους να παίξουν και να αποδώσουν σωστά. Μετά το κάθε ματς να είναι οι ίδιοι ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους και το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε το έχουμε τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν, τα παιδιά της Ένωσης δεν μπορούν να έχουν… συνοχή, αφού είναι λίγες οι φορές που έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν όλα μαζί. Μέσα από τα παιχνίδια μαθαίνουν το ένα τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Είναι έτσι ο νομός μας που τα πάντα κινούνται με… δυσκολία.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζέτα με βοηθούς τους κ.κ. Αμοιρίδη και Μηλιό.

K12 ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Τσιγωνιάς, Κουλουριώτης, Λέκκας, Στεφάνου, Αματάι, Λυγνός, Ξεκάρφωτος, Καραγιάννης, Τσικλιτάς

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Ζούμης, Σαρλάνης, Καλλίγερος, Ζωγράφος, Χάνιωτη, Καραμολέγκος, Γεωργαλάκης

Κ12 ΕΠΣ Λέσβου: Μανούσος, Μωραϊτής, Κορλεντίνης, Τακτικός, Νταλαμπήρας, Καραφασούλης, Γιαννακίδης, Χαμαλλέλης, Χωματάς

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Χασάνι, Γεωργίου, Καριωτέλλης, Καρέκος, Ιστρέφι, Πατσέλας, Τζάγια, Κουζινόγλου.

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-12
(1η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

1.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

3-0

2.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ - Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

0-2

3.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

0-0

 

 

Βαθμολογία Κ 12

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

4

2

1

1

0

3

0

2.

Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

4

2

1

1

0

2

1

3.

Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ

3

2

1

0

1

3

2

4.

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

0

1

0

0

1

0

2

5.

Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ

0

1

0

0

1

0

3