Νίκησε την Κύθνο ο Αστέρας Μαρμάρων

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο δεύτερο όμιλο έκανε ο Αστέρας Μαρμάρων μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-3 στην Κύθνο.

Το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξανδρή κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σχετικά νωρίς στο ματς και μάλιστα σε διάστημα τριών λεπτών να δύο τα τέρματά του. Συγκεκριμένα στο 19’ ο Ραμπαβίλας με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα της Πάρου, ενώ στο 22’ ο Αλιπράντης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αστέρα. Η Κύθνος που δεν ήθελε να… παραδοθεί χωρίς να δώσει τη δική του… μάχη έφτασε κοντά στο γκολ και να μειώσει σε 1-2 με τον Δανιήλ, όμως η τύχη του γύρισε την… πλάτη καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της ομάδας της Πάρου. Στο 68’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν  το σκορ καώς στο 68’ έχασαν πέναλτι με τον Δανιήλ. Ενώ δεν βρήκαν στόχο ούτε στην προσπάθεια του Ηλιού. Η μπάλα μετά τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων τους… τιμώρισε καθώς ο Αστέρας με τον Κληρονόμο στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας έφτασε τους 12 βαθμούς κι άφησε πίσω του τον Νηρέα ο οποίος έχει… έξι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλογεράς, με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Σαργολόγο

ΑΠΣ Κύθνου (Σταύρος Κονιδάρης): Γκριέλας, Γκούμας, Λαρετζάκης Π. (89′ Παπαμακάριος.), Γονιδάκης Τσιρδήμος (89΄Λαρετζάκης Σ.), Ηλιού, Γαρδεράκης, Δανιήλ, Τσαπα (89΄Γονιδάκης Κ.), Κούτσι, Γονίδης (62΄ Βασάλος).

Αστέρας Μαρμάρων (Αλέξης Αλεξανδρής): Βασιλάρης, Βιτζηλαίος, Μπελούκης Στ., Κοτσιοπος, Νταής, Καργιώτης , Παπαδόπουλος (69΄ Ζέλα) , Αλιπράντης , Ραμπαβίλας (87΄Μπελούκης Αν.), Κληρονόμος, Αντιπαριώτης (87΄ Μοστράτος).