Ραντεβού με την…ιστορία έχει η Ελλάς Σύρου

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει η Ελλάς Σύρου καθώς το απόγευμα της Τρίτης θα φιλοξενήσει την Άνω Μερά, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων. Οι δύο ομάδες σαφώς κι έχουν τεράστιες διαφορές κι αυτό γιατί τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Η ομάδα της Μυκόνου πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ η Ελλάς Σύρου έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας.

Η διοίκηση, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο καλούν τους φίλους της Σύρου να δώσουν βροντερό παρών, ώστε να ενισχύσου τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Βουτσίνου, αλλά και να δουν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων.

Η Ελλάς Σύρου που έχει δείξει πως δεν… φοβάται θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση, όμως αρχικά θα κοιτάξει να διασφαλίσει τα νότα της και να χτυπήσεις στην… αντεπίθεση.

Τώρα, στο παιχνίδι μπορεί να είναι φαβορί η Άνω Μερά, όμως κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα, καθώς η Ελλάς έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία και μάλιστα όλοι τη θεωρούν ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και όσοι βρεθούν στην εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο ματς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Τρίτη στις 16:30 στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.