Νίκησε με 2-0 τους Αγίους Αναργύρους ο Πανθηραϊκός

Μία ακόμη νίκη σημείωσε ο Πανθηραϊκός επικρατώντας αυτή τη φορά των Αγίων Αναργύρων με 2-0 και διατηρήθηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τώρα όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι αν και έφτασαν στη νίκη δεν έπιασαν την επιθυμητή απόδοση. Παρόλα αυτά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και μάλιστα έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Στο 13’ ο Κόντι με κεφαλιά είχε μία πολύ καλή στιγμή, καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Χανιώτη. Στο 29’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι μετά από πτώση σε σπρώξιμο του Νομικού από τον Πιπίνη, όμως ο «άρχοντας» του αγώνα διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0 και τα πάντα να είναι ανοικτά για τη συνέχεια.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και πίεσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η πίεση απέφερε καρπούς καθώς στο 48’ ο Νίκος Βαναβανόπουλος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Πανθηραϊκός. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έπειτα το χαμένο πέναλτι στο χέρι του Πιπίνη και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα της Σαντορίνης.

Από εκεί και πέρα ο Πανθηραϊκός είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Κορέτα στο 80’ η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Χανιώτη. Τέλος και οι γηπεδούχοι σημείωσαν 2 αναγκαστικές αλλαγές αφού στο 18' μπήκε ο Νομικός στη θέση του Τσόπελα και στο 40΄αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Κορέτα.

 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) : Ζωντός, Λούκας (82' Λαμπρόπουλος), Μπιρμπίλι, Χούσα, Βαλαβανόπουλος, Τσόπελας (19' λ.τρ. Νομικός, 40' λ.τρ. Κορέτα), Φουάσης, Κορακιανίτης (91' Κρεμμύδας), Παληγεώργος, Παπασάββας, Κόντι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Πιπίνης (83' Μαντίκος), Μπαλατσούρας, Σεχολάρι (86' Σμυγάδης), Λάλας (57' Λαθούρης),Τουλουβασίλης, Σταύρου, Νυφαδόπουλος, Γενίδογαν, Γκουντούνας (77' Σερβετάς).