Βαριά ήττα του Πάγου στη Σέριφο

Ο Πάγος γνώρισε μία ακόμη βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, καθώς δέχθηκε οκτώ (8) τέρματα στη Σέριφο από την γηπεδούχο ομάδα. Η ομάδα του Χρήστου Φωκά δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και επέστρεψε στην βάση της με τα οκτώ τέρματα να κάνουν ακόμη πιο άσχημη την φετινή εικόνα της ομάδας Σύρου, στο πρωτάθλημα. Ο Πάγος ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία Κυκλάδων, στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος πέρα της νίκης του επί του Καρτεράδου δεν θα έχει τίποτα άλλο να θυμάται. Από την άλλη πλευρά η Σέριφος μετά τη νίκη της αυτή ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της A’ κατηγορίας Κυκλάδων, αφήνοντας πίσω της την ομάδα της Πάρου.

Ο Παγιολάρι στο 32΄άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σερίφου κάνοντας το 1-0 και από εκεί και πέρα τα γκολ τα σημείωσαν οι: Σκοπελίτης (40’ και 60’), ο Νταής σημείωσε χάτ τρικ  με τα γκολ που σημείωσε στο 50, 55’ και 72’, ενώ ο Παγιολάρι σημείωσε ακόμη ένα γκολ στο 62’ και ο Παρίσης Π. διαμόρφωσε το τελικό 8-0 για τους γηπεδούχους.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Κουζούμης, με βοηθούς τους Ρούσσο Ι. και Ρούσσο Ε.

ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Μποφίλιος Σ., Παγιολάρι (83΄ Μποφίλιος Ι.), Σκοπελίτης (80΄ Παρίσης Παν.), Λιβάνιος Μαρίνος, Παπαδόπουλος (74΄Ρεβίνθης Ν.), Βαλσαμάκης Κων. (65′ Γεροντάρης ), Νταής, Παρίσης Δ., Τσελάμι, Παρίσης Κ.

ΑΟ Πάγου (Χρήστος Φωκάς): Μέτκο (70΄ Σούμπιτσης), Καπετανάκης, Ρούσσος Ι. (61΄Μαρκόπουλος), Σανούδος, Ντιούφ, Βαθραλίτης, Ρούσσος Κ. Όστεϊ, Βουτσίνος, Τρόκα, Πρίντεζης