Η ομάδα της Νάξου επικράτησε με 1-9 του Πάγου στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων και εξασφάλισε μαθηματικά το τίτλο του πρωταθλητή

Πρωταθλητής Κυκλάδων για τη σεζόν 2019-20 ο Πανναξιακός

  • Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:13
  • /   Eνημέρωση: 24 Φεβ. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανναξιακός όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε εύκολα του Πάγου με 1-9 στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων και σφράγισε και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων για τη σεζόν 2019-20. Η ομάδα της Νάξου από την αρχή μπήκε δυνατά στο ματς, το έλεγχε από αρχή και έφτασε στη νίκη με το επιβλητικό σκορ. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα της Νάξου, ήταν καλύτερη, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και ταυτόχρονα σημείωσε και κάποια ωραία γκολ. Από την πλευρά του ο Πάγο κράτησε τον Πανναξιακό για 20 λεπτά μακριά από την εστία του, όμως η συνέχεια ήταν… καταστροφική για τους Συριανούς.

Ο Πανναξιακός τώρα μετά τη νίκη του επί του Πάγου σφράγισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Κυκλάδων και ταυτόχρονα πήρε και το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο αλλά και όσοι ακολούθησαν την ομάδα της Νάξου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έγιναν ένα… κουβάρι στα αποδυτήρια πανηγυρίζοντας τον τίτλο.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

5’ μεγάλη ευκαιρία με τον Βαθρακοκοίλη για τον Πανναξιακό. Η μπάλα στο σουτ του παίκτη της ομάδας της Νάξου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σούμπιτση.

14’ κοντά στο γκολ η ομάδα της Νάξου με τον Γεωργιάδη. Ο παίκτης του Πανναξιακού πέρασε και τον Σούμπιτση, όμως ο Άλεξ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματός της ομάδας του την έδιωξε μακριά.

18’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Σούμπτιση, να διώχνει τη μπάλα με τα πόδια στην κεφαλιά του Κωστόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής κι έπειτα την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά.

21’ μετά την ατομική ενέργεια του Γκασούκα από τα δεξιά, ο παίκτης του Πανναξιακού μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Πάγου για το 0-1.

24’ ο Γκασούκα με το… μυτάκι πρόλαβε την έξοδο του Σούμπιτση έπειτα την ωραία κάθετη πάσα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

33’ άουτ πέρασε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρού.

34’ άτυχος ο Γεωργιάδης, καθώς το ωραίο πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σούμπιτση.

35’ ο Βαθρακοκοίλης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον νεαρό γκολκίπερ του Πάγου για το 0-3.

38’ άουτ πέρασε το σουτ από πλεονεκτική θέση του Γκάσουκα.

39’ ο Βαθρακοκοίλης ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Σούμπιτση και ο κ. Καλόγερας έδειξε την άσπρη βούλα. Στη φάση αυτή και οι δύο ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα να διακοπή το ματς για λίγα λεπτά.

42’ ο Χαμηλοθώρης ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 0-4 για τον Πανναξιακό.

47’ με κεφαλιά του Γκάσουκα έπειτα τη σέντρα από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέτκο για το 0-5.

52’ εντυπωσιακό βολ πλανέ ο Γκασούκα από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα τη σέντρα από τα δεξιά έκανε το 0-6 για την ομάδα της Νάξου.

57’ ο Γκάσουκα βγήκε μόνος απέναντι στου Μέτκο και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-7.

65’ ο Βαθρακοκοίλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-8.

68’ ο Αργυρός από κοντά μείωσε για τον Πάγο 1-8, σημειώνοντας ουσιαστικά το γκολ της… τιμής.

79’ ο Πιτταράς με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-9 για τον Πανναξιακό.

 

Πάγος (Χρήστος Φωκάς): Σούμπιτσης Αντ. (40’ λ.τρ. Μέτκο), Αρακάς, Ρούσσος Γ. (57’ Οστέι Χρ.), Άλεξ, Ντιούφ, Κλιτόν Τρόκα, Ρούσσος Κ., Μαραγκός (29’ λ.τρ. Σούμπιτσης Φ.), Φελουτζής, Πρίντεζης Μ., Αργυρός.

Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράϊ (50’ Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Βαθρακοκοίλης, Γκασούκας, Μπονιάκος, Γεωργιάδης (60’ Ζανός).