Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου έπαιξε όσο χρειάστηκε ώστε να φτάσει σε μία ακόμη επικράτηση

Εύκολη νίκη της Ελλάς (8-0) επί του Αίαντα

  • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:39
  • /   Eνημέρωση: 27 Φεβ. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σαν σε προπόνηση η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 8-0 του Αίαντα στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου ήταν το φαβορί, μπήκε με στόχο την νίκη και έφτασε χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Από την πλευρά του Αίαντας παρατάχθηκε εντός αγωνιστικού χώρου με νεαρούς ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσε. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι καθώς θα μπορούσαν να είχαν πετύχει το γκολ της τιμής στο φινάλε της αναμέτρησης, όμως η μπάλα σταμάτησε στην κεφαλιά του Δερεμπούκα στο οριζόντιο δοκάρι του Καπέλλα.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

7’ ο Μπάιλας μετά την ασίστ του Ευριπιώτη με πλασέ έκανε το 1-0. Αρχικά ο Συριανός με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Βαμβακούση να διώξει με τις γροθιές και στην επαναφορά ο Ευριπιώτης με ωραία πάσα βρήκε τον σκόρερ.

14’ ο Μαϊπάς με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αίαντα.

33’ ο Ευριπιώτης με το κεφάλι νίκησε τον Βαμβακούση κάνοντας το 3-0. Αρχικά ο Βαμβακούσης απέκρουσε όχι σταθερά το δυνατό σουτ από μακριά του Συριανού. Στην επαναφορά ο Ευριπιώτης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

36’ σε κόρνερ έδιωξε ο Βαμβακούσης στο σουτ του Ευριπιώτης από τη μεγάλη περιοχή.

41’ με κοντινό πλασέ του Μπάιλα, έπειτα την πάσα από τα αριστερά του Μαϊπά, έγινε το 4-0.

54’ μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάς με τον Ευριπιώτη. Ο Φορ των γηπεδούχων με κοντινό πλασέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βαμβακούση, ο οποίος με τα πόδια την μπάλα την έδιωξε μακριά.

55’ ο Χαλκιάς με κεφαλιά έπειτα τη σέντρα από τα δεξιά του Ευριπιώτη έκανε το 5-0.

60’ ο Δασκαλάκης με κεφαλιά νίκησε τον νεαρό γκολκίπερ του Αίαντα για το 6-0.

78’ ο Μπάιλας με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 7-0.

78’ ο Δασκαλάκης με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 8-0 για τους γηπεδούχους.

87’ τεράστια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Δερεμπούκα. Ο παίκτης στάθηκε άτυχος καθώς η δυνατή κεφαλιά που πήρε από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπέλλα.

Αίαντας Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Καπέλλας, Μπαλόπιτας (46’ Σκορδίλης), Κοτζαπαναγιώτης, Συριανός (63’ Σαμιωτάκης), Ταμάμης, Σταμούλης, Χαλκιάς (57’ Δασκαλάκης), Μαϊπάς, Ευριπιώτης (63’ Δημητρακόπουλος), Μανουδάκης, Μπάϊλας.

Αίαντας Σύρου (Στέλιος Καρδάτος): Βαμβακούσης, Ρούσσος, Αλουμάνης, Παπούδης, Γαληνός, Πιταούλης (57’ Βαρθαλίτης), Μπλάμο, Βουτσίνος (68’ Δερεμπούκας), Βαμβακάρης, Κουκουλογιάννης (74’ Καφούρος), Ρούσσος.