Επίσημα επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Γιάννης Σιγάλας

Ο Γιάννης Σιγάλας συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα της ΕΣΚ Κυκλάδων, τόσο ως μέλος όσο και ο πρόεδρος. Μετά από απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης ανακηρύξαν τον Γιάννης Σιγάλα ως επίτιμο πρόεδρος, αναγνωρίζοντας την πολυετή του προσφορά στα ποδοσφαιρικά… μονοπάτια των Κυκλάδων. η μικρή τελετή και η απονομή του τίτλου έγινε πριν την έναρξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Νάξο.

Ο κ. Σιγάλας με δάκρυα στα μάτια και ζωγραφισμένη την συγκίνηση στο πρόσωπο του παρέλαβε το βραβείο το οποίο θα του θυμίζει την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

«Σας νιώθω σαν οικογένεια τους περισσότερους καθώς σας γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Σιγάλα, ελάχιστα λεπτά μετά την τιμητική του διάκριση και την ανακήρυξή του σε επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, για να συνεχίσει λέγοντας. «Η αγάπη μου για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που με κάνει να συνεχίζω και να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε την υγεία μας για πολλά χρόνια ακόμη για να καταφέρουμε να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων. Αυτή η τιμή για μένα είναι μοναδική. Να σας πω την αλήθεια υποψιαζόμουν πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στην μεγάλη εκδήλωση που σχεδιάζαμε για τα 40 χρόνια της ΕΠΣ Κυκλάδων, όμως με τα γεγονότα που προηγήθηκαν πιστεύω αυτή η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί της επόμενη σεζόν.